FEVZİ ÇELİKTAŞ: VANSESİ VAN'IN YÜZ AKIDIR

Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, 82 yaşına ulaşan Vansesi Gazetemizin Van'ın yüz akı ve değeri olduğunu söyledi.

Burhan Ergin

 

Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş beraberindeki Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Değer ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya ile birlikte gazetemizin 82. yayın yılına ulaşması ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü.

 

"Vansesi Gazetesi hakikaten Van'ın sesidir"

Ziyarette konuşan Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Vansesi Gazetesi'nin Van için onur kaynağı olduğunu belirterek, "Van TSO olarak hem 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, hem de Vansesi Gazetesi'nin 82. Yılını kutluyoruz. Bilindiği üzere Vansesi Gazetesi'nin kurucularından aynı zamanda odamızın kurucu başkanı rahmetli Remzi beyin Van'a çok büyük faydası olmuştur. 82 yıllık Vansesi Gazetesi ilimiz için bir onur kaynağıdır. Bu zamana kadar tarafsız, bağımsız, özgür çizgisinden asla taviz vermemiştir. Vansesi Gazetesi hakikaten Van'ın yüz akı, sesidir. Vanlıların gazetesidir. Vansesi Van'ın hem hafızası, hem de arşividir. Vansesi Van'ın sembolüdür. Hepimizin Vansesi markasına sahip çıkmamız gerekiyor. Vansesi Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve gazetenin tüm emektarlarını kutluyoruz. Daha nice yıllar diliyoruz" dedi.

 

Yazı İşleri Müdürü İkram Kali, Van TSO Başkan Yardımcısı Çeliktaş ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme