• Haberler
  • Güncel
  • Foça Belediyesinden Vanlılara maske ve dezenfektan desteği

Foça Belediyesinden Vanlılara maske ve dezenfektan desteği

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Vanlılara maske ve dezenfektan desteğinde bulundu. Vatandaşlara maske ve dezenfektanları dağıtan CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu CHP'li belediyelerin yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Burhan Ergin

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında il yönetimi, merkez ilçe ve kadın kolları üyeleriyle beraber vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle açıklanan pandemi tedbirleri arasında kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı en belirgin tedbirler arasında yer alıyor. Maske kullanımı herkes tarafından kullanılması zorunlu olduğundan dolayı bir anda herkesin kullandığı bir eşya durumuna geldi.

“Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Maske ve dezenfektan yardımıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, "Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz tarafından gönderilen maske ve dezenfektanları vatandaşlarımıza dağıttık. Pandemi başladığı günden bu yana belediyelerimiz Vanlılara elinden gelen yardımı sundu. CHP olarak dün olduğu gibi bugün de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Koronavirüs salgını nedeniyle ciddi bir maske tüketimi olmakta. Bizler de halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu eşya haline gelen maske ve dezenfektanları ulaşabildiğimiz kadar hemşerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde dayanışma içerisinde olabileceğimiz her türlü faaliyeti destekliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz maske ve dezenfektan dağıtımı da bir dayanışma örneğidir. Bu zamana kadar Van’a desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e ve tüm CHP’li belediyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca maske dağıtımımıza katkı sağlayan bütün partili kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Bakmadan Geçme