Galibiyet için sahada olacağız

Vanspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Merkür Jet Erbaaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 8. hafta karşılaşmaları 19-20 Ekim tarihlerinde oynanacak. Cumartesi günü saat 15:30’da 4 puanla on yedinci sırada bulunan Nazillispor sahasında 13 puanla beşinci sırada yer alan Ankara Demirspor’u konuk ederken, 16 puanla üçüncü sırada bulunan Bucaspor deplasmanda 8 puanla onuncu sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la karşılaşacak.

8 puanla dokuzuncu sırada yer alan Karaman Futbol kulübü Pazar günü saat 14:00’da sahasında 2 puanla son sırada bulunan Diyarbekirspor’u konuk ederken, 9 puanla sekizinci sırada yer alan temsilcimiz Vanspor, saat 14:30’da sahasında 5 puanla on beşinci sırada bulunan Merkür Jet Erbaaspor’la karşılaşacak.

5 puanla on üçüncü sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor Pazar günü saat 15:00’da sahasında 15 puanla dördüncü sırada bulunan Serik Belediyespor’u konuk ederken, 7 puanla on ikinci sırada yer alan Somaspor saat 15:30’da deplasmanda 4 puanla on altıncı sarada bulunan Belediye Derincespor’a konuk olacak.

Pazar günü saat 19:00’da oynanacak karşılaşmalarda 19 puanla averajla liderlik koltuğunda oturan Menemenspor sahasında en yakın takipçisi, aynı puanla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor’u konuk ederken, 13 puanla altıncı sırada yer alan Elazığspor sahasında 8 puanla on birinci sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek.

10 puanla yedinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor sahasında 5 puanla on dördüncü sırada bulunan Giresunspor’la karşılaşacak.

BOZKURT: MERKÜR JET ERBAASPOR’U YENEREK KÖTÜ GİDİŞATA SON VERECEĞİZ

Merkür Jet Erbaaspor karşısında sahadan galip ayrılarak galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyleyen Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. 

Van Atatürk Şehir Stadında Pazar günü saat 14:30’da oynanacak karşılaşmayı;  Tolga Akbaba, Enes Berk Güçlü, Ömer Okumuş ve Armağan Çıbık hakem dörtlüsü yönetecek. 

Ümit Bozkurt açıklamasında, “Son haftalarda sergilediğimiz futbol, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Takım olarak ne kadar yetenekli olduğumuzu biliyoruz, ancak sonucun istediğimiz gibi olmaması, bizler içinde taraftarlarımız içinde üzücü. Taraftarlarımızın desteğiyle büyüyen bir kulüp olarak, bu dönemi geride bırakmak ve yeniden başarıya odaklanmak için kararlıyız. Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Merkür Jet Erbaaspor maçı, bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Erbaaspor maçı hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçta sahadan galip ayrılacağız. Alacağımız galibiyet, aynı zamanda takımımızın birlikteliğinin pekişmesi için de önemli. Birlik olduğumuzda beraberce mücadele ettiğimizde, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yok. Bu yüzden, tüm taraftarlarımızı Pazar günü stada bekliyoruz. Gelin, hep birlikte takımımıza destek olalım ve bu zor günleri geride bırakalım. Futbolcularımıza olan güvenimizi ve inancımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onlar, bu takıma gönül veren her bir taraftar için sahada ter dökecekler. Güzel bir futbol ve galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte, Vanspor’u yeniden başarıya taşımak için gerekenleri yapalım. Unutmayın, bu takım hepimizin. Desteklerinizi esirgemeyin, çünkü biz birlikte güçlüyüz!” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme