Gazetemiz yazarı Erdal Şahin öğrencilerle buluştu

Gazetemiz yazarı Erdal Şahin, Hüseyin Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

AKTEL ve ALKA şirketler sponsorluğunda Hüseyin Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan gazetemiz yazarı Erdal Şahin, kültür, sanat üzerine söyleşi düzenleyerek kitaplarını imzaladı.

Gazetemiz yazarı Erdal Şahin öğrencilerle buluştu

“Emeği geçelere teşekkür ederim”

Söyleşi ve imza etkinliğinin güzel geçtiğini belirten yazar Erdal Şahin, “Yarının dünyası okuyanlarındır mottosuyla Türkiye'nin en önemli okuma projesi olan ENDÜLÜS okuma projesi kapsamında AKTEL ve ALKA şirketler sponsorluğunda Hüseyin Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelip keyifli bir söyleşi-imza etkinliği düzenledik. Gönüllü öğretmenlerin büyük emekleriyle Okulda Endülüs okuma projesi yüzden fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Sponsor olup onlarca öğrenciye kitap ulaştırmaya vesile olan ALKA madenciliğe teşekkür ederek konuşmaya başladım. Sonrasında kitapların üzerimizdeki etkilerini bize neler kazandırdıklarını ifade etmeye çalıştım. Kitabın medeniyeti oluşturmadaki rolu bağlamında Endülüs medeniyeti ve bu medeniyetin insanlığa kattıkları özellikle Batı Rönesansı üzerindeki etkilerini ifade etmeye çalıştık. Kitap bizim ihtiyaç listemizin başında bulunması gerektiği noktasında öğrencilerimize çeşitli tavsiyelerde bulunduk. Öğrencilerin meraklı nitelikli sorularından sonra kitapları imza faslına geçip programı bitirdik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan ve ilgi alaka gösteren onurlandıran okul müdürümüz M. Sıddık Baykara proje Koordinatörleri Sümeyye ve Aysel hocalarıma ve kitapları okuyup güzel sorular soran sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim.  Yaşasın kitap yaşasın kitap dostları” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme