Gazetemiz yazarı Erdal Şahin okurlarıyla buluştu

Gazetemiz yazarlarından Erdal Şahin, İpekyolu Atatürk Sanat Galerisinde okurlarıyla buluşarak 5. Kitabını sevenleri için imzaladı.

Burhan Ergin

Yazdığı öykü ve deneme kitaplarıyla bilinen ve kitapları severek okunan Yazar Erdal Şahin İyilik İçin Yaşamalı kitabı için imza günü etkinliği düzenledi. Şahin’in imza gününe Vanlı yazarlardan Müştehir Karakaya, Yaşar Adıyaman Şükrullah Yavuzer, Latif Bakış, Emrah Atiş, Asuman Şemsi ve çok sayıda kitapsever katıldı.

Erdal Şahin gazetemize yaptığı açıklamada, “Şehrimizi Kültür Sanat ve edebiyatla anılan bir şehir yapma adına bir çaba ve gayretin içindeyiz. Bu anlamda zaman zaman okul söyleşileri okuryazar buluşmaları ve imza günleri etkinlikleri gibi çeşitli Programlar icra etmeye çalışıyoruz. İdareci ve kurumlarımızın iş insanlarımızın şehrimize değer katan bu tür çalışmalarda yanımızda olmaları ve bu çabalarımıza destek olmaları anlamlı olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda kadim şehrimizde bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklerin daha çok yapılmasını arzu ediyoruz. Bugün burada yazar arkadaşım Menduh Bayezit ve Kızı Zeynep Berra ile bitlikte kaleme aldıkları Kitaplarının imza etkinliğini birlikte yapıyoruz. Proğram yaptığımız bu mekan şehrin merkezinde olması hasebiyle özellikle bu tür etkinlikler için çok uygun ve müsait bir yer. Gerçi sürekli çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapıyor zaten. Bu anlamda dönem dönem bütün Vanlı yazarların da katılabileceği birkaç günlük kitap ve imza günleri etkinlikleri yapılırsa şehrimiz ve yazarlarımız için anlamlı bir çalışma olacağını düşünüyoruz. Bu vesileyle bu mekanı etkinliğimize tahsis eden ve her türlü destekleri ve ilgileri için İpekyolu Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğüne Kültür ve sanat dostu Necmettin Akarslan başta olmak üzere tüm sanat galerisi personeline çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm yazar dostlarımıza ve okurlarımıza yeniden çok teşekkür ederiz. Yaşasın kitaplar, yaşasın kültür sanat ve güzel dostlar” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme