Gazetemiz yazarı Erdal Şahin sevenleriyle buluştu

Gazetemiz yazarı Erdal Şahin, 5 Kasım Pazar gününe kadar sürecek olan 8. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarına katılarak kitaplarını sevenleri için imzaladı.

27 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden 8. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, fuara katılan gazetemiz yazarı Erdal Şahin’in standını ziyaret ederek, imzalı kitap aldı.

“Van’da kitap fuarı yapılmasını istiyoruz”

Kitaplarını sevenleri için imzalayan Erdal Şahin, “Van OSB Fuar ve kongre merkezinde 8.si düzenlenen Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarında VANYAŞAD standında kıymetli yazar dostlarla beraber kitapseverlere kitaplarımızı imzaladık. Fuarda sucuk kokuları kitap kokusuna baskındı ama yine de güzeldi. Şehrimizde 2019 yılından beridir kitap fuarları yapılmıyor. Ama buna karşılık birçok konuda fuarlar yapıldı yapılıyor. Elbette yapılsın ancak buradan yetkililere mesajım şudur. Şehrimizde yılda en az iki kitap fuarının yapılmasını istiyoruz. Zira daha önce yapılan fuarlardan ve farklı şehirlerde yapılan katılım gösterdiğimiz fuarlardan da gözlemlediğimiz kadarıyla kitap fuarlarının bir kentin sosyal ve kültürel gelişimine çok büyük katkılar sunuyor, ciddi etkiler oluşturuyor. Örneğin fuarlarda bir yazardan imzalı kitap alan bir okurun bir çocuğun zihninde hiç unutamayacağı bir anısı oluyor, belki de bu onun için kitapların dünyasıyla tanışmasına bir vesile oluyor. Şehrimizde epeydi bu havayı solumamıştık. İnşallah en kısa zamanda tamamen kitapların koktuğu bir fuar havasını solumak da nasip olur. İlgi gösterenlere teşekkür ederim. Fuarın son günü de nasip olursa yine orada kitapsever dostlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Herkesi bekleriz” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme