Gençlik Merkezlerine yoğun ilgi

Van'ın Muradiye ilçesinde Gençlik Merkezleri tarafından gençlerin yaz tatilini dolu dolu geçirmesi için düzenlenen kurslar yoğun ilgi görüyor.

Van'ın Muradiye ilçesinde, Kaymakamlık ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor. İlçe Gençlik Merkezi'nde açılan kurslar, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "Yaz tatilinde Gençlik Merkezimizde hayat var. Yaz tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuklarımızın yoğun ilgisiyle Gençlik Merkezimizde açılan kurslarımızda eğitimler devam ediyor." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bu kursların, yaz tatilini daha keyifli hale getirdiği vurgulandı.

Kurslar kapsamında çeşitli spor faaliyetleri, el sanatları, müzik, drama ve bilgisayar gibi birçok alanda eğitimler veriliyor. Muradiye Gençlik Merkezi, çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için uygun bir ortam sunuyor. Ayrıca, kurslara katılan çocuklar arasında sosyal bağlar güçlenirken, ekip çalışması ve disiplin gibi önemli değerler de kazandırılıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme