Genel Sekreter Türkman Edremit muhtarlarını dinledi

Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Edremit İlçesinde görevli muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vansesi Haber Merkezi

Van Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Muhammet Fuat Türkman, Büyükşehir Belediyesi Dairesi Başkanları ve Edremit İlçesi Muhtarları katıldı. 

Toplantıda konuşan Türkman, bundan sonra sık sık muhtarlarla bir araya geleceklerini söyledi. 

Muhtarlara büyük önem verdiklerini de ifade eden Türkman “Muhtarlar mahallelerinde ve köylerinde devletin temsilcileridir. Bizler sizlerle bundan sonra hep birlikte Van’a hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Biliyorsunuz Büyükşehir Belediyemizde Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı var burayı ziyaret edin sorunlarınızı eksiklerinizi bizlere iletin. Bizde buna göre bir yol haritası çıkaralım. Bugünkü toplantımızın amacı da budur. Bu toplantılarımızı Sayın Valimiz Ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez’in katılımıyla da iler ki günlerde sıklıkla yapacağız. Amacımız sizleri tanımak ve halkımızın ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmektir” dedi. 

Kaymakam Türkman  konuşmasının ardından muhtarlara söz vererek sorunlarını ve taleplerini dinledi. 
Muhtarların, yol, su, sosyal hizmetler gibi istekleri de ilgili daire başkanları tarafından not alındı.

 

Bakmadan Geçme