GOL KRALI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası Futbol Turnuvası toplam 17 takımın katılımıyla 23 Haziran'da başlayarak 31 Ağustos'ta sona erdi. Turnuvada 4 maçta 14 gol kaydeden Ramazan Bildirici gol kralı oldu.

Rıdvan Can

Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinde hizmet veren personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve 23 Haziran'da başlayan Birimler Arası Futbol Turnuvası geçen hafta oynanan final maçıyla sona ermişti. 4 ayrı gruptan oluşan turnuvada 17 takım Şampiyonluk için kıyasıya mücadele verdi.

Büyükşehir Belediye Kültür Spor Daire Başkanlığı takımı turnuvada 3'ncü olurken, takım forması giyen Ramazan Bildirici oynadığı 4 maçta 14 golle gol kralı oldu. Turnuvada en golcü futbolcu seçilen Bildirici, maçlarda ortaya koyduğu güzel futbol ve iyi performans ile büyük beğeni aldı. Turnuva sonunda Ramazan Bildirici'ye kupasını eski hakemlerden Zafer Korkmaz verdi.

"GÜZEL BİR TURNUVA OLDU"

Futbol turnuvası organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına teşekkür eden turnuva gol kralı Ramazan Bildirici, "Maçlara katılan Müdürlerimizi ve emeği geçen herkese tebrik ediyorum. Turnuvanın sonunda çıkan sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk oldu. Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığının şampiyonluğu hayırlı olsun. Müsabakalar centilmence yapıldı. Biz sporu dostluk, kardeşlik ve barış için yaptık" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme