Göz Altı Işık Dolgusu

Göz Altı Işık Dolgusu

Göz altı ışık dolgusu, cildi dolgunlaştırmak ve göz altınızdaki ince çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için hyaluronik asit dolgu maddelerinin kullanıldığı cerrahi olmayan bir işlemdir. Tam da bu noktada yeni nesil uygulama olarak karşımız göz altı ışık dolgusu çıkmaktadır. Bu uygulamada cildi dolgunlaştırmak ve gözlerinizin altındaki ince çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için hyaluronik asit dolgu maddeleri kullanır.

Hyaluronik asit vücudunuzda doğal olarak bulunur ve cildinizin pürüzsüz ve nemli kalmasına yardımcı olur. Ayrıca dudak büyütme veya kaş kaldırma gibi diğer yüz gençleştirme alanlarında da kullanılır.Göz altı ışık dolgusu, Botox veya enjeksiyona gerek kalmadan göz çevresindeki sarkan cildin görünümünü iyileştirmenin etkili bir yoludur.

Unutmamak gerekir ki göz altı bölgesi, yaşlandıkça en fazla değişikliği görebildiğimiz yüz bölgelerinden biridir.Göz altı dolgusu, göz altı bölgesine hacim kazandırarak göz altı torbalarını ve koyu halkaları azaltmaya yardımcı olabilecek kozmetik bir işlemdir. Siz de https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ internet sayfasından bu yeni nesil uygulamaya dair bilgiler edinebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme