Gülaçar: Aday Adaylarını Topluyor

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, Belediye Başkan aday adayları arasında kopmaları ve küskünlükleri engellemek amacıyla aday adaylarıyla toplantı yapacağını açıkladı.

İlhan Siyahtaş

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, isimleri açıklanan 13 İlçe Belediye Başkan adaylarını gazetemize değerlendirdi.

Açıklanan aday listesinden memnun olduğunu belirten Gülaçar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde hedeflerinin 14’te 14 olduğunu söyledi.  Van’ın geleceği için herkesin açıklanan adaylara destek olmasını isteyen Gülaçar,  “ Başbakanımızla görüştüğümde aday adayları ile ilgili bize de düşüncelerimizi sordu. Bende son değerlendirmeler öncesi düşüncelerimi teşkilat ve milletvekillerimizin paralelinde arz ettim.  Açıklanan aday listesi şaibesiz,  çalışkan arkadaşlarımızdan oluşmuştur. İlçelerimizi 2014 vizyonuyla 2023’e hazırlayacak çok gayretli çok çalışkan temiz isimler açıklandı. Bu değerli ve iddialı arkadaşlarımızla seçimlere gireceğiz.  Özellikle Başkale adayımız 22. dönem Ak Parti Van milletvekili, Diskispor kurucusu Cüneyit Karabıyık birikimi, bilgisi ve tecrübesiyle Başkale ilçesinde kendisini ve gücünü hissettireceğine inanıyorum “dedi.  

Küskünlükler, kırgınlıklar olacaktır

Adaylar açıklandıktan sonra aday adayları arasında bazı küskünlüklerin, kırgınlıkların olabileceğini hatırlatan Gülaçar, “ Bunu doğal ve saygıyla karşılamak lazım.  Bütün ilçelerimizde aday adaylarımız bizim için aday görevi verilen arkadaşlarımız gibi aynı değer ve öneme sahiptirler. Ak Parti’ye gönülden bağlı olan arkadaşlarımızdan gönül koyanlar olursa onlarında gönüllerini almak bizim görevimizdir. En kısa süre içinde göreve, hizmete talipli olan bütün aday adayı arkadaşlarımızla bir araya gelerek dayanışma, güç birliği toplantısı yapacağım. Kucaklaşarak, el ele vererek arkadaşlarımızla seçim gününe kadar birlikte çalışacağız.  Ayrıca ismi bağımsız aday olarak geçen iş adamı Servet Yenitürk değerli bir arkadaşımızdır. Kendisiyle Van’ın geleceği adına, birlikte hareket etmek için konuşacağım. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın aday olmuş gibi partimizin saflarında hizmetlerine, çalışmalarına devam etmesini arzu ederim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme