• Haberler
  • Politika
  • Gülaçar: Adaylar kim olursa olsun sonuna kadar destek vereceğiz

Gülaçar: Adaylar kim olursa olsun sonuna kadar destek vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak Perşembe günü açıklanacak belediye başkan adaylarına hiçbir karşılık beklemeden destek vereceklerini belirten AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, '18 Ocak'ta açıklanacak aday kim olursa olsun kendisiyle sıkı bir çalışma azmi içinde olacağız. Van ve Saray başta olmak üzere merkez ilçelerimiz Edremit, İpekyolu ve Tuşba'nın yanı sıra Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye ve Özalp için el birliği ile büyük bir seçim zaferi elde edeceğiz. Açıklanacak isimlerin ülkemiz için, Van ve ilçeleri için hayırla vesile olsun' dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak Perşembe günü Van ve Ankara başta olmak üzere tüm adaylarını açıklayacak.
Açıklanacak adaylara sonuna kadar destek vereceklerini belirten AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, AK Parti’nin 22 yıllık tecrübesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle pekiştiğini, bunun doğal sonucunda ise, aday belirleme kriterlerinde hızlı ve etkin modellemeleri geliştirdiklerini, temayül yoklamasının yanı sıra, taşra teşkilatlarının görüşlerinin alındığını, halkoyu yoklamaları ve anketleri ile nihâî sonuca vardıklarını, bu doğrultuda öne çıkan isimlerin, genel merkez parkurunda mülakata tabi tutularak potansiyelinin ölçüldüğünü belirtti.

“YEREL SEÇİMLERDE ZAFER ELDE EDECEĞİZ”

Gülaçar, “Adayların -memleket evlâdı- yakıştırması ile uyuşması, iradesini sandığa yansıtacak halk tarafından hem tanınması hem de sevilmesi gerektiği, bununla birlikte mevcut sorunları çözmede hızlı düşünebilen ve karar alabilen, sıra dışı projeleri ajandasında bulunduran, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutan, halkı ile bütünleşen, onlarla arasına mesafe koymayan, halk adamı sıfatı taşıyan, AK Parti kadrolarına yakışan, liyakatli, bilgi birikim ve tecrübelerinin yanı sıra heyecanı olan, merhamet, şefkat, dürüstlük ve adalet terimleri ile özdeşlesen isimler arasından seçilmelidir. 18 Ocak’ta açıklanacak aday kim olursa olsun kendisiyle sıkı bir çalışma azmi içinde olacağız. Van ve Saray başta olmak üzere merkez ilçelerimiz Edremit, İpekyolu ve Tuşba’nın yanı sıra Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye ve Özalp için el birliği ile büyük bir seçim zaferi elde edeceğiz. Açıklanacak isimler ülkemiz için, Van ve ilçeleri için hayırla vesile olsun” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme