Gülaçar: AK Parti 23 yılda hizmetleriyle destan yazdı 

Yerel seçimlerde AK Parti'den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan İrfan Gülaçar, AK Parti'nin kuruluşunun 23. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gülaçar mesajında, '14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolda gücünü tarihimizin derinliklerinden alan aziz milletimizin emrinde 23. yılında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla yoluna devam ederek huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. AK Parti 23 yılda hizmetleriyle destan yazdı' dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" tarafından 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, 23. kuruluş yılını kutluyor. 

İrfan Gülaçar, yayımladığı mesajda, “AK Parti ülkemizin 100. yılında yaklaşık çeyrek asırdır birçok alanda yapmış olduğu hizmetleri devrim niteliğinde olmuş bir partidir. Partinin mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 23. yaşını kutluyor.23. yılını kutlayan AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. Türkiye, AK Parti ile Dünyanın saygın ülkelerinden biri olmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolda gücünü, tarihimizin derinliklerinden alarak aziz milletimizin emrinde 23. yılında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla yoluna devam ederek huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. AK Parti, hayata geçirdiği yatırımlar, yenilikler ve benzersiz icraatları ile Türkiye’de hizmet destanı yazmayı başardı. 23 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2053 ve 2071 hedeflerine aynı inanç, ruh ve kararlılıkla taşıyan, milletimizle birlikte büyük ve güçlü Türkiye, şiarıyla yürümeye devam ediyoruz. Millet ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme