GÜLAÇAR:BU HALK ARTIK ÖZGÜR OLMAK İSTİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, belediyeye girip de rüşvet vermeyen adamın olmadığını ifade ederek, “Biz proje diyoruz onlar taş diyor, biz hizmet diyoruz onlar sopa diyor, biz huzur kardeşlik diyoruz onlar bomba diyor. Artık yeter” dedi.

Osman Nuri Gülaçar, seçim çalışmaları kapsamında Van’ın Tuşba ilçesine bağlı 4 ayrı mahallesinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlarla bir araya geldi. Gülaçar, beraberinde Van milletvekilleri Gülşen Orhan, Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici ile AK Parti Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve partili üyelerle birlikte bir günde İskele Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Kalecik TOKİ’de 4 miting düzenledi. Milletvekillerinin birer kısa konuşma yapmasının ardından Fevzi Özgökçe, BDP belediyesinin 5 yıl içerisinde asfalt dışında bir iş yapmadığını ifade ederek, yalan dolanlarla park, yeşil alanlar yapma vaadiyle halkı yine kandırma yoluna gittiklerini söyledi. Doç. Dr. Özgökçe, arıtma tesislerini tam kapasite ile çalıştıracaklarını söyledi. Yaşanan imar konusuna da değinen Doç. Dr. Özgökçe, “Tüm mahallelerimizde çalışmalar yapacağız ve buraları yaşanır bir kent haline getireceğiz. Bizim seçim çalışmalarımızı her yerde engellemek isteyenleri de kucaklayacağız. Onlar bizim icraatlarımızı ve hizmetlerimizi gördükçe bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyoruz. Bu yola hizmet etmek için çıktık, kavga için huzursuzluk için değil. Bu meydanlara huzur için, daha iyi yaşamak için, hizmet için, kardeşlik için çıkıyoruz. İnsanımıza hizmet getirmek için ak belediyeciliği herkese ve tüm Van’a göstereceğiz’’ dedi.

“BELEDİYEYE GİRİP DE RÜŞVET VERMEYEN YOKTUR”
Daha sonra sevgi gösterileri ve atılan sloganlar eşliğinde halkı selamlayan Gülaçar, sözlerine BDP’ye tepki göstererek başladı. BDP’ye ‘Sizden korkan sizin gibi olsun, namert olsun’ diye seslenen Gülaçar, “Allah’ın izniyle 30 Mart’ta özgürlüğe kavuşacağız. Özgürlüğün bir bedeli var. Şu ana kadar bu adamlar bize en az 50 kere saldırdılar. Onlar bizleri korkutarak geri adım attıracaklarını zannediyorlar. Vallahi onlar saldırdıkça biz çoğalıyoruz. Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı yüzde 50 oy ile büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçelerimizi alacağız. Yalancının haberi itibarsızdır. Yalancıların verdiği söz boş bir sözdür. 5 yıldır burada insanların derdine çare olmayan bu adamlar ev ev dolaşıp yalanlarla insanlarımızı kandırabileceklerini zannediyorlar. Onların bir hesabı var. Biz 2 aydır her yerde şu güzel Van’a yapacağımız projelerimizi açıklıyoruz. Sahil yolu yapacağız diyoruz. İskele’yi eski günlerine kavuşturacağımızı söylüyoruz. Yapılacak olan sahilde binlerce gencimizin iş aş sahibi olacak diyoruz. Bizler AK Partililer olarak, bu memleketin sahibi olarak söz verdiğimizde sözümüzde dururuz. Bazı adamlar gibi yalan konuşmayız, aldatmayız. Sizler de size gelen yalanlara kesinlikle itibar etmeyin. Allah aşkına bu yalancı adamlara itibar etmeyin. Bu adamların gerçek yüzünü tanıyın. Bu adamlar broşür dağıtan kadınlarımıza saldırıp ayaklarını kıran adamlar. Bu adamlar Hüda-Parlı kadınlara saldıran adamlar. Sonra biz yardım ettik diye pişkin pişkin yalan konuşuyorlar. Onlar da 30 Mart’tı çok iyi okuyorlar. Yani kaybettiklerini iyi biliyorlar. İşte bu saldırılar bu korkutmalar hep bu nedendendir. Hepimiz dik duracağız ve bu adamlara hadlerini bildireceğiz. Artık insanlarımız evlerinde rahat otursunlar. Sokaklarında özgürce gezebilsin. Size şunun sözünü veriyoruz. Allah’ın izniyle biz 30 Mart’ta büyükşehri aldığımızda ilçelerimizin tümüyle bu Van 5 yıl sonra 5’e katlanan, bu Van gençlerin artık iş aş endişesi olmayan bir Van’a dönecek. Çünkü biz yolsuzluk yapmayız. Sağır sultanın duyduğu şeyi sizde duyun, belediyeyi girip de rüşvet vermeyen adam yok. Bu nasıl belediyecilik, bu nasıl idarecilik. Eğer ben belediye olarak adaleti sağlamazsam, idare etmezsem bu insanların bana güvenmesini nasıl beklerim” diye konuştu.

“BU HALK ARTIK ÖZGÜR OLMAK İSTİYOR”
Kesinlikle ayaklarına kurşun sıkmayacaklarını, halka yanlış yapmayacaklarını da sözlerine ekleyen Gülaçar, “Bize inanın bize güvenin. 30 Mart seçimlerini Van’da sadece 2 renk var siyah beyaz. Onun yanında başka renk yok. Ya AK Parti diyeceksiniz ya AK Parti diyeceksiniz. AK Parti’nin kazanmaması için her türlü hileye başvuruyorlar. Evlere tehditle gidiyorlar. Başka ekip de ‘AK Parti’ye oy vermeyin’ diyor. Dualarınızla desteğinizle Allah’ın izniyle 30 Mart’ta zaferin bayrağını dikiyoruz. Yalan yanlış haberlere aldanırsak, 5 yıl daha köle olacağız. Artık köleliğe hayır diyoruz, yaşasın özgürlük diyoruz. Başbakanımız 12 yılda çok şey değiştirdi. Biz de başbakanımızın yolunda Van’ı değiştirmeye dönüştürmeye geliyoruz. Bütün o tehditler, o baskılar, o şiddetler analarımın ayakları altındadır. Analar ben onları sizlere şikayet ediyorum. Biz proje diyoruz onlar taş diyor, biz hizmet onlar sopa, biz huzur kardeşlik diyoruz onlar bomba diyor. Artık yeter. Bu halk özgür olmak istiyor. Kendi özgür iradesini sandığa yansıtmak istiyor. Bu halkın yakasından düşün” şeklinde konuştu. 
Gülaçar; Özgökçe ve milletvekilleri ile birlikte diğer mitinglerde de halk bir araya gelerek projelerini anlattılar.

Bakmadan Geçme