Güngör Siemens Van'da ikinci şubesini açtı

Beyaz eşya sektörünün öncülerinden Siemens Van Bayii Taha Güngör, vatandaşlara daha kaliteli, daha iyi hizmet sunabilmek için geniş bir katılımla İkinisan Caddesi'nde ikinci şubesini hizmete açtı.

Dayanıklılığı, kalitesi, ulaşılabilirliği yüksek teknik servis hizmeti, müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Siemens, Cevdet Paşa Mahallesi İkinisan Bulvarında dualarla ikinci şubesini hizmete açtı.

Açılışa Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti Van eski milletvekili Abdulahat Arvas, Van Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar, Siemens Van Bayii işletme sahibi Taha Güngör ve çok sayıda davetli katıldı.

Güngör Siemens Van'da ikinci şubesini açtı

Açılışta konuşma yapan Van Bayii işletme sahibi Taha Güngör, “2008 yılından bu yana Van’da hizmet vermekteyiz. Yeni Türkiye Yüzyılında daha iyi konseptle hizmet vermek için ikinci şubemizi açtık. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli, Vanlı hemşehlerimize hizmet etmekten onur duyarız” dedi.

Daha sonra konuşan Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar, “Bugün burada bulunuyor olmak önce mutluluk sonra gururdur. Çünkü markamız 176 yıllık beyaz eşya devidir. Sadece beyaz eşyada değil yenilenebilir enerjide, sağlık sektöründe, ulaşım sistemlerinde, akıllı şehir sistemlerinde ve birçok konuda insan hayatını kolaylaştıran çok değerli bir marka, çok büyük ulu bir çınar, kökleri toprağın çok derininde, dalları ise gökyüzünün çok yukarısında, inşallah Taha bey, Muharrem bey ve Hamdi beyle Güngör Ticaret adı altında yeni bir kök vereceğiz. Markamız bugün itibariyle ikinci şubesini açmış bulunmaktadır. Bu sayıyı inşallah zaman içerisinde artıracağız. Burada çalışacak arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Van TSO Başkanı Necdet Takva, “Güngör ailesinin beyaz eşya sektöründe geçmişi 2008 yılına dayanıyor. Fakat yaklaşık 50 yıldır benim neredeyse ömrüme eş değer zamandır esnaflık hukuku içerisinde, ahilik anlayışı içerisinde şehrimize hizmet veriyorlar. Sadece ticaret veya esnaflık hukuku içerisinde değil aynı zamanda politikada da kentin müdahil olunması gereken her alanda saygın kişilikleriyle, beyefendilikleriyle, şehir sorunlarına duyarlılıklarıyla bugüne kadar bizlerle olmuştur. Bu vesileyle Güngör ailesini tebrik ediyorum. Taha beyin şahsında tüm aileye vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum, hayatta olanlara da uzun ömür ve sağlık diliyorum. Siemens kökleri derinde olan ve dalları çok yukarıda olan uluslar arası bir markadır. Kentler markalarla markalaşıyor, büyüyor, şehirleşiyorlar. Dolayısıyla Siemens’in uzun süredir şehrimizde konsept mağazalarla faaliyet göstermesini çok anlamlı ve değerli buluyoruz. Katma değeri yüksek bir firmadır. Uluslararası alanda olduğu gibi bugün şehrimizde ikinci şubesini hizmete açtı. Sıkıntılı bir süreçtir. Böyle bir zamanda bu heyecana ortak olmak, bu heyecanı yükseltmek ülke ve Van açısından önemli, bu duygularla mağazamızın ilimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Güngör Siemens Van'da ikinci şubesini açtı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Siemens’in Van’da ikinci şubesini açması mutluluk verici, İnşallah biz üçüncüsünü de yeni yüz yılda değişen, büyüyen Gürpınar’da açılmasını bekliyoruz. Bunun sözünü de Hakan beyden istiyorum. Güngör ailesine hayırlı işler diliyorum. Esnafların böyle sıkıntılı bir süreçten geçtiği zamanda bu tür konseptlerin açılması önemlidir. Bizlere umut vad ediyor. İnşallah hep birlikte bugünleri atlatacağız. Daha güzel günlerde buluşacağız” dedi.

AK Parti Van eski milletvekili Abdulahat Arvas ise Güngör ailesine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, bol kazançlar diledi.

Konuşmaların ardından Siemens’in ikinci şubesi dualarla hizmete açıldı. Kurdele kesiminden sonra davetliler mağazayı gezerek ürünleri inceledi.  HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme