Günlük hayatınızı kolaylaştırın

Değerli okurlar hergün hayatımızı kolaylaştıran yeni ve farklı bir bilgiye ulaşıyoruz. Şehir yaşamı herkesi biraz zorlar.

Değerli okurlar hergün hayatımızı kolaylaştıran yeni ve farklı  bir bilgiye ulaşıyoruz.  Şehir yaşamı herkesi biraz zorlar. İş yoğunluğu, trafik, toplantılar derken, her şeyi daha kolay hale getirecek mucizevi önerilere ihtiyaç duyarız. Eve geldiğimizde, o en güvenli, sakin ve rahat anları yaşamak isteriz. Hayatı kolaylaştırmak için ev işlerinde hayatımızı kolaylaştıracak önerilerin işinize yarayacağına inanıyorum. 

 

Mutfakta Hayatı Kolaylaştıran Pratik Bilgiler

 

1) Mikrodalgada ısıttığınız yiyeceklerin kuru ve katı olmaması için, yiyeceği ısıtırken, mikrodalga fırına bir bardak su koyun.

 

2) Buzdolabındaki yumurtaların bayat mı yoksa taze olduğundan emin olamadınız mı? O zaman yumurtaları oda sıcaklığındaki suya atın. Yumurtalar batarsa tazedir. Su üstünde kalıyorsa bayatlamıştır.

 

3) Ekmek keserken ekmeğin dağılmaması için, ekmeği ters çevirin. O her zaman alıştığınız yönden değil de tam tersinden kesin. Farkı göreceksiniz.

 

4) Çilek reçeli ya da çilekli pasta… Çileğin eşi benzeri yok. Çilekleri kolayca ayıklamak için bir pipet kullanın. Pipet çileklerin yeşil yapraklarını ve orta kısmını kolayca çıkarır.

 

5) Pandispanya keklerinizi arasına krema sürmek için ikiye ayırma işini hala bıçakla mı yapıyorsunuz? O zaman artık ip kullanma zamanı. Mutfak gereci olan ipler ya da normal dikiş ipleri. Hepsi işe yarar.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme