Güreş Birincisinden Kaymakam Çelik'e ziyaret

48 kiloda U-13 kategorisinde Grekoromen İl Birincisi olan Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kaya, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Van’ın Başkale ilçesinde, Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kaya, 48 kiloda U-13 kategorisinde Grekoromen güreş dalında il birincisi oldu. Başarısıyla dikkat çeken genç sporcu, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik tarafından makamında kabul edildi.

Kaymakam Mustafa Çelik, makamında ağırladığı Ahmet Kaya’yı üstün başarısından dolayı tebrik ederek, kendisine hediye takdim etti. Çelik, Ahmet’in elde ettiği başarının ilçeleri için gurur verici olduğunu belirterek, genç sporcuya başarılarının devamını diledi.

Ziyarette konuşan Kaymakam Çelik, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine değinerek, “Ahmet’in elde ettiği bu başarı, tüm gençlerimize örnek olmalı. İlçemizden böyle yetenekli ve azimli sporcuların çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Ahmet’i ve ailesini bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Ahmet Kaya ise Kaymakam Mustafa Çelik’e destekleri için teşekkür ederek, gelecekte daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağını ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme