• Haberler
  • Güncel
  • Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencilerinden karma resim sergisi

Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencilerinden karma resim sergisi

Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan İpekyolu Atatürk Sanat Galerisinde karma resim sergisi açtı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi bugün akşam saatlerine kadar ziyaretçilere açık olacak. 

Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan İpekyolu Atatürk Sanat Galerisinde açmış oldukları karma resim sergisi, yoğun ilgi görüyor.

Karma sergide yer alan resimler, öğrencilerin farklı teknikler ve konular üzerinde çalıştıklarını gösteriyor. Doğa manzaraları, portreler, soyut çalışmalar ve daha birçok türde eser sanatseverlerle buluşuyor. Kullanılan renkler, fırça darbeleri ve kompozisyon tercihleri, her bir eserin kendine has bir üslup taşıdığını ortaya koyuyor.

Karma sergi, bugün akşam saatlerine kadar ziyaretçilere açık olacak. Sanatseverler, Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencilerinin muhteşem eserlerini görmek için fırsat bulacaklar.

Gürpınar Anadolu Lisesi öğrencilerinden karma resim sergisi

Gürpınar Anadolu Lisesi yetkilileri yaptığı açıklamada, serginin öğrenciler için büyük önem taşıdığını belirterek, “Öğrencilerimiz, yıl boyunca ellerinden gelenin en iyisini yaparak eserler ürettiler. Bugün burada sergilenen çalışmalar, onların azim, yaratıcılık ve yeteneklerinin bir yansıması. Bu sergi, öğrencilerimizin sanat alanındaki başarılarını gözler önüne seriyor" dediler. 

Ziyaretçiler ise "Genç yeteneklerin böylesine güzel işler çıkarabildiğini görmek bizleri çok heyecanlandırdı. Gelecek vaat eden bu öğrencileri tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Öğretmenlerini de takdir ediyor emeklerinin tuale döküldüğünü görüp öğrencileriyle ne kadar gurur duysalar az diyor kutluyoruz. Sanatlarına devam etmeleri için onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme