• Haberler
  • Spor
  • Gürpınar Belediyespor adım adım şampiyonluğa yürüyor

Gürpınar Belediyespor adım adım şampiyonluğa yürüyor

Van 1'nci Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Gürpınar Belediyespor ligin 10'ncu haftasında karşılaştığı Hürriyetspor'u 6-0 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Can

Van Amatör Ligi B Grubu  10'ncu haftasında Van İŞGEM sahasında oynanan karşılaşmada lider Gürpınar Belediyespor konuğu olduğu Huriyetspor'u 6-0 mağlup ederek ligde 10'ncu  galibiyetini aldı ve puanını 30'a çıkararak, ligde namağlup olarak liderliğini devam ettirdi. Gürpınar Belediyespor'a galibyeti getiren golleri Akif Güneş (2) Serhat Nârın, Yusuf Güneş, Veli Candan ve Onur Can kaydetti.

Van İŞGEM sahasında oynanan müsabakaya taraftarın yoğun ilgisi vardı. Seyirci avantajını iyi kullanarak, 90 dakika boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gürpınar Belediyespor ortaya koyduğu performansla elde ettiği farklı galibiyetle üç puanı hanesine yazdırarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Şampiyonluk yolunda haftayı galibiyetle kapatan Gürpınar Belediyespor'da kulüp başkanı Erhan Öner, maç sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunarak, “Öncelikle bizlere verdiği desteklerinden dolayı Gürpınar Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış'a teşekkür ediyoruz. Bu güzel galibiyeti başkanımıza hediye ediyoruz. Güzel bir maçı net bir skorla farklı kazandığımız için mutluyuz. Her maç olduğu gibi önemli bir maçı daha güzel bir galibiyetle geride bıraktık. Futbolcularımı iyi oyun ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Grup şampiyonluğunu garantileyene kadar bizim için bütün maçlar önemli. Oynadığımız futbolla gösterdiğimiz mücadeleyle de bunu gösterdik. Teknik heyetimi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme