HAKAN PERİHANOĞLU: HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Makine Mühendisi Hakan Perihanoğlu, 'Uzun yıllar AK Parti Van teşkilatında çeşitli görevlerde Van'ımıza ve ülkemize hizmet ettim. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Aziz milletimize ve Vanlı hemşehrilerimize hizmet etmek için bu kutlu davada milletvekili aday adayı oldum' dedi.

Burhan Ergin

Seçim startının verilmesinin ardından partilerde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları başladı. AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Hakan Perihanoğlu, gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüştü.

AK Parti çatısı altında olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Perihanoğlu, “İçinde bulunduğumuz süreçte, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dünyada benzeri olmayan bir acıyı milletçe yaşıyor, yaraların hızla sarılmasına çalışıyoruz. Bu zamanda ülkemiz adına yapılabilecek ne varsa tamamına talip olduğumuzu, taşın altına elimizi koyduğumuzu ifade etmek isterim. AK Parti olarak mücadelemiz Türkiye'yi aydınlık geleceğe, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir. İnşallah, sizlerin desteği ve teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla 14 Mayıs'ta rekor bir oyla hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz hem de Van’ımızda milletvekili sayımızı arttıracağız” diye konuştu.

“Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim”

28. dönem milletvekilliği aday adayı olarak başvuru yaptığını belirten Perihanoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Van’a hizmet etmek için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. 2012 yılından bu yana AK Parti çatısı altında ülkemize ve ilimize hizmet ediyoruz. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye büyük ilerleme kaydetti. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan teknolojiye, savunma sanayiinden enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemiz çağ atladı. AK Parti ülkemizin yaşlısına, gencine, hastasına, sağlıklısına yediden yetmişe birçok insanın yüreğine dokundu. Birçok insanımızın duasını aldı. İnşallah hizmet hareketi yoluna durmadan devam edecek. Memleketimizin sorunlarına merhem olmak için milletvekilliğine talip oldum. Allah bizi mahcup etmesin. Daha çok hizmet ederek daha çok gönüller kazanır, daha çok yüreklere dokunuruz. Daha çok memleketimize hizmet gelmesine inşallah vesile oluruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 21 yıl boyunca partimiz birçok önemli başarıya imza atmış, ülkemizi tarih sahnesinde yeniden bir aktör, oyun kurucu noktasına getirmiştir. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına kolaylıklar diliyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan, Milletvekili Aday Adayı Hakan Perihanoğlu’na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar diledi.

Hakan Perihanoğlu kimdir?

1993 yılında Van’da dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Çınar ve TED Kolejinde, Liseyi Şehit Koray Akoğuz Lisesinde, üniversiteyi Fırat Üniveritesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirerek mezun oldum. Van’ın köklü ailelerinden Perihanoğlu ailesi mensubuyum. Dedem Enver Perihanoğlu tarafından 1943 yılında kurulan Türkiye’nin büyük ticari firmalarının Van ve bölge temsilciliğini üstlenen aile şirketimizin üçüncü kuşak yönetim kurulu başkanıyım. Van’da ilk üretim gerçekleştiren firmayız.

Van Organize Sanayi Bölgesinde PVC boru üzerine üretim yapmaktayız. Elektrikli araç bayiliklerimiz ve inşaat malzemeleri üzerine bir şirketimiz bulunmaktadır. AK Parti teşkilatlarıyla 2012 yılında  Üni Ak ekibiyle 2017 yılına kadar hizmet etme fırsatı buldum. 2018 yılında AK Parti Van İl Gençlik Kolları Yönetim Kuruluna seçildim ve gençlik kolları il dış ilişkiler birim başkanlığı görevini kongre dönemine kadar yürüttüm. Gençlik kolları 6.olağan kongresinde AK Parti Van Gençlik Kolları İl Yürütme Yerel Yönetimler Başkanlığına seçildim.2021 yılından bu yana gençlik kolları il başkan vekilliği görevini yürütmekteyim.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme