HAKKARİ BAYAN FUTBOL TAKIMI VAN'DA HAZIRLANIYOR

TFF Deplasmanlı Bayanlar Futbol 1'nci Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Hakkarispor bayan futbol takımı, 1'nci etap 10 günlük Bolu kampını tamamlayarak, 2'nci etap kamp çalışmaları için Van'da çalışmalara başladı.

Rıdvan Can

 

Hakkari Şehir Stadının bakıma alınması nedeniyle çalışmalarını Van'da sürdüren Hakkari bayan futbol takımı 24 Eylül'e kadar çalışmalarını sürdürecek.

"Saha bulmakta zorluk çekiyoruz"

İŞGEMspor tesislerinde Altay futbol okulu ile hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen Hakkari temsilcisi kadın futbol takımı antrenörü Cemile Timur, maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu.

"İddialı bir şekilde hazırlanıyoruz"

Timur açıklamasında, Van'da saha bulmakta zorlandıklarını belirterek, "Öncelikle bizlere konaklama konusunda destek veren Van Valimiz Murat Zorluoğlu, ve araç tahsis eden Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'a teşekkür ederim. Şuan sahamızda bakım onarım çalışmaları sürüyor. Bir ay sonra sahamızın çalışmaları tamamlanacak. 10 günlük kamp için Van'da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Burada saha konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha hazırlıklı ve disiplinli bir şekilde lige hazırlanacağız. 21 Ekim'de maçlarımız başlıyor. Geçtiğimiz yıl Süper Lige yükseldik. Hakkarispor'da 8 yıl takım kaptanlığı görevini yürüttüm. Geçtiğimiz yıl takımın başına geçtim. UEFA'nın lisanslı hocasıyım. Bu yılda iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu sezon 3 yabancı oyuncu transfer ettik. Maçlarımızı Hakkari'de oynayacağız. Sahamızda bakım onarım çalışmalarının bitmesi için Hakkari Valimiz Cüneyit Orhan Toprak elinden geleni yapıyor" dedi.

Bakmadan Geçme