Hakkari-Van kara yolunda çevre temizliği

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri ve belediye bünyesinde görev yapan işçiler, Hakkari-Van kara yolunu çöplerden arındırdı.

Hakkari-Van kara yolu kenarına atılan çöplerin kent görünümünü bozması üzerine belediye ekipleri harekete geçti. İlk olarak şehir girişindeki çöpleri toplayan belediye ekipleri, daha sonra Hakkari-Van kara yolu üzerindeki Depin bölgesine geçti. 5 kilometre boyunca çevre temizliği yapan belediye ekipleri, vatandaşların hijyenik bir ortamda piknik yapılabilmesi için de yol boylarındaki kamelyaların çevresini de çöplerden arındırdı.
Belediye ekiplerinin çalışmasını takdirle karşılayan vatandaşlar, herkesin çevreye sahip çıkması ve çöplerini yol kenarına değil çöp noktalarına bırakması gerektiğini ifade ettiler.
 

Yorumlar 1
VAN NE ZAMAN TERTEMİZ BİR ŞEHİR OLACAK? 26 Temmuz 2024 21:38

Van kadar kirli, tozlu, çöplü inanın başka hiçbir il yok. Son yedi sekiz yıldır kirlilik tamamiyle tavan yaptı. Sene 2024 ve değişen bir şey yok. Çarşılar, ana arterler,caddeler, sokaklar, ara sokaklar, kaldırımlar, refüjler, kavşaklar, açık alanlar, parklar, piknik yerleri, mesire alanları,tarihi alanlar,sahiller, kıyılar, dereler, yüzme alanları, semtler, mahalleler, mahalle araları,TOKİ siteleri velhasıl Van'ın üç merkez ilçesinin her yerinde çöp, evsel atık, izmarit ve yoğun kirlilik var. Her yıl aynı manzara. Yıllardır onlarca kez haber oldu ama nafile. Onlarca kez insanlar yazıp çizdi ama nafile. Köşe yazarları defalarca yazdı ama yine nafile. TEMİZLİK bu şehre nasip değilmiş anlaşılan.

Bakmadan Geçme