Haldi Spa ve Hamamı Hizmete Hazır

Van'da hamam kültürüne farklı bir boyut kazandırmayı hedefleyen Haldi Spa ve Hamam kaliteli ve sağlıklı hizmet anlayışıyla Hali Oteli altında hizmet vermeye başladı.

İlhan Siyahtaş

Şerefiye mahallesi Ulu Cami arkasında yer alan Haldi Oteli altında açılan Haldi Spa ve Hamamı'nın nezih ortamı ve zengin hizmet menüsüyle hizmet vereceğini belirten Haldi Spa ve Hamamı işletmecisi Sabahattin Kuşan Van'da hamam anlayışına yenilik kazandırdıklarını söyledi.

'Masörlerimizi Antalya'dan getirttik'

Van Haldi Spa ve Hamamı kazandırdıklarını belirten Kuşan, " Bu hizmeti Vanlılara kazandırmak için büyük bir özveri ile çalıştık. Bin metre kare alan üzerine kurulu Haldi Spa ve Hamamı içerisinde kuaför, vitamin bar, iki ayrı masaj salonu, fitness, buhar odası ile Türk hamamında iddialı bir konseptten oluşmaktadır. Antalya'dan kiki masör getirttik. Bu arkadaşlarımız işlerinde uzmandır. Masörlerimizden biri 6 diğeri ise 7 yıllık masördür. Diğer elemanlarımız profesyonel eğitim almış kişilerdir. İlk aşamada 10 personel ile müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

Kuşan, Van'da benzeri olmayan bir hamamı Van halkının hizmetine açtıklarını ifade ederek, "Fiyatlarımız da çok uygundur. Van'da diğer bütün hamamların rayiş fiyatlar neyse bizde aynı fiyat uygulanmaktadır. İşletmemizde bulunan spor aletleri ve ekstre hizmet alındığında fiyatlarımız değişmektedir. Zengin içecek menümüz ile ağlıklı bir ortamda kaliteli hizmet vereceğiz. İşletmemiz Van'daki tüm hamamlar içinde en büyük göbek taşına sahiptir. İşletmemiz Van halkına hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme