• Haberler
  • Güncel
  • Halilağa Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Mehmet Ogün: Yeniden hizmet için adayım

Halilağa Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Mehmet Ogün: Yeniden hizmet için adayım

İpekyolu ilçesinin önemli merkez mahallelerinden olan Halilağa Mahallesi'nde görev yaptığı 5 yılda önemli çalışmalara imza atan Halilağa Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Mehmet Ogün, yeniden hizmet için aday olduğunu belirterek, mahallenin sorunlarını bitirmek için gayret sarf edeceğini belirtti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Halilağa Mahallesi’nde yeniden adaylığını açıklayan muhtar Mehmet Ogün, Halilağa Mahallesi’nde 2019-2024 yılları arasında çok güzel hizmetlere imza attığını belirterek, seçmenlerden ikinci kez yetki istedi.

“MAHALLEMİZDE SORUNLARI BİTİRMEK İÇİN GAYRET SARF EDECEĞİM”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Halilağa Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Mehmet Ogün, “2019 yılında İpekyolu ilçemizin en güzel mahallelerinden olan Halilağa Mahallesi’nde seçmenlerimizin gösterdiği teveccühle muhtar seçildim. 5 yıllık görev süremde çok güzel hizmetlere imza attım. Mahallemiz uzun yıllardır tek sağlık ocağıyla idare ediliyordu. Mahallemize merkezi konumda yeni sağlık ocağı kazandırdık. Mahallemiz sakinlerinin uzun yıllardır büyük problemi olan elektrik kesintisi sorununu çözüme kavuşturduk. Ayrıca mahalle genelinde eskimiş olan elektrik trafolarını yeniledik. Aydınlatması olmayan tüm sokaklarımıza led sokak aydınlatması kazandırdık. 4 etüt merkezi inşaa edilmesini sağladık. 4 adet Aile Destek Merkezi açılışı için yoğun uğraşlar verdik. Mahallemizin toplu ulaşım sorununu çözüme kavuşturduk. Mahalle için büyük bir sorun olan çıkmaz sokakları ulaşıma açtık. Mahallemizde daha önce hiç yapılmamış parklar ve oyun sahaları kazandırdık. Doğalgaz girmemiş sokaklarımıza doğalgaz ve fiber internet hattı çektik. İhtiyaç olan tüm sokaklara çöp konteyneri yerleştirdik. 70’ten fazla sokağa asfalt yenilemesi yapıldı. Halk ekmek satış noktalarının yapılmasına öncülük ettik. Allah’ın izniyle seçimleri yeniden kazanmam halinde mahallemizde sorunları bitirmek için gayret sarf edeceğim” diye konuştu. 

“SEÇMENLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Tecrübemizle gelecek dönem devam edeceğimiz hizmetlere de değinmek istiyorum. Elektrik hatları yer altına taşınacak. Mahallemize kadınlar için spor kompleksi kazandıracağız. Mahallemiz gençleri için futbol takımı kuracağız. Otobüs bekleme alanlarına kabin duraklar yapılacak. Mahallemizde erkekler için spor salonu yaptıracağız. Kanalizasyon ve altyapı sorunlarında iyileştirme yapacağız. Drenaj sahaları inşa edip su toplanma sorununa çare bulacağız. Mahallemizden geçen tarihi Şamran Kanalı’nın etrafını revize edeceğiz. Mahallemizdeki tüm sokakların kaldırımlarını yenilemek için çalışma başlatacağız. Halilağa Mahallemize 5 yıl boyunca güzel çalışmalar yapıp hayata geçirdik. Seçmenlerimizden 5 yıl daha yetki istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VANSESİ - HABER EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme