Halk lokantası haberi Vansesi farkıyla NOW TV'de

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan halk lokantası haberini dünkü sayısında manşetten okuyucularına duyuran Vansesi Gazetesi, Türkiye'nin en çok izlenen haber programı NOW TV'de İlker Karagöz ve ekip arkadaşlarının hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber proğramında ekrana geldi. 

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Türkiye’de çığır açan örnek projesini Van’da hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’nin halk lokantası açılışı tüm kesimler tarafından takdirle karşılandı. 
Van ve ülke sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm önerileriyle dikkat çeken Vansesi Gazetesi, dün sabah saatlerinde Türkiye'nin en çok izlenen haber programı NOW TV'de İlker Karagöz ve ekip arkadaşlarının hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber proğramında ekrana geldi. 

Kurulduğu günden bu yana Van’ın sorunlarının çözümü için çaba sarf eden, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dile getirerek gündeme taşıyarak çözüm önerileri sunan Vansesi Gazetesi, “Van Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden esinlenerek Van’da Halk Lokantası açtı” manşet haberi NOW TV ekranlarında milyonlarla buluştu.

Halk lokantası haberi Vansesi farkıyla NOW TV'de

NOW TV ekranlarında Manşet haberimizin spotunu okuyan duayen gazeteci İlker Karagöz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı Kent Lokantası projesi Van'da da hayat buldu. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verecek olan Halk Lokantası törenle hizmete açıldı. Beşyol mevkii eski devlet hastanesi yerleşkesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Halk Lokantasında günlük 600 kişi 70 TL’ye 3 çeşit yemek yiyebilecek” ifadelerine yer verdi. 

Vansesi Gazetesi, Van’ın güncel olaylarını, haberlerini, yerel etkinliklerini ve toplumsal meselelerini anında okurlarına aktaran 87 yıllık deneyim ve tecrübesiyle Türkiye’nin sayılı ve önemli medya kuruluşları arasında yerini alarak sunduğu haberlerle halkın ihtiyaç ve beklentilerini yansıtırken, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri hakkında takipçilerini bilgilendirmektedir.

NOW TV sabah saatlerinde geniş izleyici kitlesine hitap eden Çalar Saat haber programıyla yaşanan güncel olayları, ekonomi, siyaset ve sosyal meseleleri ele alarak izleyicileri bilgilendirirken, Vansesi Gazetesi'nin yerel haberleri ve Van’la ilgili gelişmelerin ekranlara taşıması sorumlu gazetecilik açısından örnek teşkil etmektedir.

Türkiye'nin en çok izlenen haber programı NOW TV'de, İlker Karagöz ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana gelen Vansesi Gazetesi, Van ve ülke sorunlarını gündeme taşımaya devam edecek.  

Bakmadan Geçme