Hangi renk elbise giyelim

Yaz mevsimi geldi. Her yer renk cümbüşüne döndü. Kıyafetler çiçek bahçesi gibi. İnsan heyecan duyuyor, mutlu oluyor. Uzmanlar hangi renk kıyafetin ne zaman giyilmesi konusunun önemsenmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Yaz mevsimi geldi.  Her yer renk cümbüşüne döndü.  Kıyafetler çiçek bahçesi gibi.  İnsan heyecan duyuyor, mutlu oluyor. Uzmanlar hangi renk kıyafetin ne zaman giyilmesi konusunun önemsenmesi gerektiğini belirtiyorlar.

 

Zevkle okuduğum, yararlandığım bazı bilgilerini sizlerle paylaşmaktan keyif aldığım  Uplifers  yaşam sitesinin giyimle ilgili önerileri şöyle:

 

Renk seçimlerimiz; kişisel özelliklerimiz,  o günkü modumuz, duygularımız, enerjimiz, hatta ve hatta sağlık problemlerimiz hakkında fikir verebiliyor. Aynı zamanda renkler, gizli kalmış potansiyelimizi ortaya çıkarıp, sahip olduklarımızı en iyi şekilde yansıtmamıza da yardımcı oluyor.

 

Psikologlar, belirli renklerin belirli işleri yapmamıza yardımcı olduğu konusunda hemfikirken, renklerin anlamlarını öğrenerek yapacağımız bilinçli renk tercihlerimizle, bunu lehimize çevirmemiz mümkün.

 

Hangi Renk Kıyafet Ne Zaman Giyilmelidir?

Kırmızı

Uyanışı temsil eden kırmızı; hayata dair gücünüzü, enerjinizi ve tutkunuzu dışarı yayar. Ayrıca kırmızının cinsel problemleri ve kansızlığı iyileştirdiği söylenir.

 

Gerçeklik: hareket, yeni başlangıçlar, kararlar, tutku, aşk, enerji, yaşam, güvenlik.

 

Temsil ettiği sorunlar: sinir, gerginlik, ağırkanlılık, stres

 

Giyin:

 

Cinselliğinizi öne çıkarmak istiyorsanız,

 

Enerjinizi yükseltmek istiyorsanız,

 

İddialı, kendinden emin görünmek veya işlerinizin daha çabuk gerçekleşmesini istiyorsanız.

 

Giymeyin:

 

Gergin hissediyorsanız,

 

İlgi çekmek istemiyorsanız,

 

Herkese karşı öfkeli hissediyorsanız.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Bakmadan Geçme