HARÇLIKLARINI ARENA'YA YOLLADI

TFF Kadınlar 2'nci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Cumartesi günü Van Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı 0-1 kazanarak İstanbul'a üç puanla döndü.

Rıdvan CAN

Soğuk ve kaygan zeminde oynanan karşılaşma öncesi Vanlı fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan Bahacan Sağdinç, Beşiktaş'ın bir türlü bitirilemeyen ve yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın yapımına katkı sağlamak için son 2 yılda topladığı harçlıklarını Beşiktaş Kulüp Başkanlığına yolladı.

Edremitspor'un genç futbolcusu Bahacan Sağdinç, Ailece fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduklarını ifade ederek, "Yapımı devam eden Vodafone Arena'nın yapımında bizimde küçük bir katkımız olsun istedik. Bunun için Vodafone Arena'nın yapımında kullanılması için biriktirdiğim harçlıklarımı Beşiktaş'ın Kadın Futbol Takımı Antrenörleri aracılığıyla Beşiktaş Kulüp Başkanına yoluyorum.  Beşiktaş'ın Van'a gelmesi çok iyi oldu. Beşiktaş'ın Türkiye'de büyük bir takım" dedi.

Sağdinç topladığı harçlıkları maçtan önce Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Mutlu Can ve İdari Menajer Nergiz Soyer'e teslim etti. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Mutlu Can ve İdari Menajer Nergiz Soyer, Bahacan Sağdinç'in bu davranışından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Van'a geldikleri andan itibaren çok iyi karşılandıklarını Van'ı ve Vanlıları çok sevdiklerini belirterek, Van'dan çok güzel duygularla ayrıldıklarını sözlerin eklediler.

Bakmadan Geçme