Hatemoğlu Van Mağazası Açıldı

Erkek giyiminde öncü markalar arasında yer alan Hatemoğlu Van mağazası Cumhuriyet caddesi üzerinde açıldı.

Rıdvan CAN

Van halkına erkek giyiminde kaliteli ve hesaplı alışverişi tek çatı altında sunmayı hedefleyen, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan Hatemoğlu Van mağazası törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Bayram İş Merkezinde bulunan mağazanın açılış kurdelesini Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar, Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, ve Hatemoğlu Bölge Müdürü ile işletme sahipleri birilikte kesti.

Açılışta bir konuşma yapan Van TSO Başkanı Necdet Takva, “Van’a marka bir mağazayı kazandıran girişimci arkadaşlarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum. Van'a yeni kazandırılan her yeni işletme, kentimizin istihdamına katkı sağlıyor. Van yüksek potansiyelinin yani geleceği parlak bir şehirdir' dedi. 

Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar, Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, ise Hatemoğlu’nun geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleriyle sektöre yeni bir soluk getireceğini belirterek, mağaza sahiplerini  kutlayarak hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılış sonrası bir açıklama yapan Hatemoğlu Van mağazası işletme sahibi Volkan Karaaslan, "1924 yılından beri Türkiye'nin en köklü firması olan Hatemoğlu markasını Van’a getirmenin gururunu yaşıyoruz.  Mağazamızda müşterilerimizin  tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edindik.. Koleksiyonlarımız farklı yaş grupları ve  farklı kullanım alanlarına hitap ediyor" dedi. 

Bakmadan Geçme