• Haberler
  • Güncel
  • Hatice Kolçak: 'Bugünleri mumla arayacağız' diyerek altın için yeni hedef verdi

Hatice Kolçak: 'Bugünleri mumla arayacağız' diyerek altın için yeni hedef verdi

Gram altın yatırımı konusunda bilgili ve tecrübeli bir isim olan Hatice Kolçak, son zamanlarda gram altında görülen gerileme ile ilgili önemli veriler paylaştı.

Gram altın, Türkiye'de yatırımcıların en çok tercih ettiği kıymetli madenlerden biri olmaya devam ediyor. Ancak gram altın fiyatları son dönemde düşüş eğilimine girdi. Bu durum, gram altın yatırımcılarını endişelendiriyor.

Hatice Kolçak ise gram altın fiyatlarının düşmesinin geçici bir durum olduğunu, 1730 TL seviyesinin sadece ilk hedef olduğunu söyledi.

Hatice Kolçak, gram altın fiyatlarına dair bazı detayları da açıkladı.

Kolçak, gram altın fiyatlarına dair stratejik değerlendirmelerde bulundu. Hatice Kolçak'ın tespitleri şöyle:

"Gram altında en ufak bir mesele söz konusu değil. Gram altın seyri devam ediyor. Muazzam bir düşüşü beklemediğimizi vurgulamak isterim. Hatta bu dönemi mumla arayacağız. Ons altındaki minik geri adımlar, bizim gibi orta ve uzun vadeli altın biriktiricileri için avantajlı alım fırsatları yaratabilir. Kısa vadede gram altının 1750 liralık seviyelere ulaşmasını bekliyorum, özellikle 1725-1730 TL'yi aşmasının ardından. Ancak, orta ve uzun vadede bu yıl için hedefimiz 2000 TL. Gram altında herhangi bir engel görmemekteyim.

Gram altında ki pozisyonumu koruma altına aldım. Sahip olduğum gram altını elden çıkarmıyorum. Henüz gram altın almayan ve almayı düşünenlere tavsiyem, hızla hareket eden bu treni kaçırmamanızdır. Trene katılmak, önemlidir."
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme