• Haberler
  • Güncel
  • HDP ve DBP’den VAN TV çalışanlarına destek ziyareti

HDP ve DBP’den VAN TV çalışanlarına destek ziyareti

DBP ve HDP Van İl Örgütleri yayınları KHK kararı ile durdurulan TV binası önünde nöbet tutan Van TV çalışanlarına destek ziyaretinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

KHK kararı ile durdurulan Van TV çalışanlarının nöbetleri sürüyor. Van TV çalışanları günlerdir TV binası önünde sürdürdükleri nöbet ile TV ve Radyo yayınlarının durdurulmasını protesto ediyorlar.

DBP Van İlçe Eş Başkanı Sevinç Şeker, HDP Van Milletvekilleri Nadir Yıldırım, Bedia Özgökçe Ertan, DBP MYK Üyesi Hacer Özdemir, HDP PM Üyesi Özgür Zeydanoğlu, HDP Van İl Yöneticileri ve DBP-HDP İlçe Yöneticilerinin bulunduğu heyet Van TV binası önünde nöbet tutan çalışanları ziyaret ederek yaşanan baskıları kınadı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım, Basına yönelik kapatmalarla amacın ülkede tek ses dışında başka bir ses bırakmamak olduğunu söyledi. AKP hükümetinin bu politikalarıyla başarılı olamayacağını kaydeden Yıldırım, halkın sesini susturmak isteyenlere karşı en büyük cevabın halkın sesini daha fazla yükseltmesi olduğunu kaydetti.

Van TV çalışanları ziyaretlerinden dolayı DBP-HDP heyetine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme