HEMŞEHRİMİZLE GURUR DUYDUK

Türkiye'nin büyük bankalarından Türkiye İş Bankası Van Şube Müdürü Vanlı Vaner Ersezer İş Bankası Diyarbakır Ticari Şube Müdürlüğüne atandı. Tayini Diyarbakır'a çıkan Vaner Ersezer gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Hacı Yılmaz

Türkiye İş Bankası Diyarbakır Ticari Şube Müdürlüğüne atanan Van Şube Müdürü Vaner Ersezer, Şef Cihat Uçar ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile vedalaştı.

"Gururla çalıştım"

Ersezer, "22 yıldır banka sektöründeyim. Bu yıllarım hep Türkiye İş Bankası'nda geçti. İş Bankası Van Şubesi'nde 97 yılında memurluğa başladım. Van'da yaklaşık 25 ay müdürlük hizmetim oldum. Severek, gururla çalıştım. İnsanın kendi memleketinde şube müdürlüğü yapmak kadar güzel bir şey olamaz. Genel müdürlüğümüzün atamasıyla geçen hafta itibariyle Van Şube Müdürlüğü'nden Diyarbakır Ticari Şube Müdürlüğü'ne atandım. Burada sevenlerimi, dostlarımı, ailemi, kıymetli müşterilerimizi bırakarak gidiyorum. Ama önemli olan Türkiye'nin her yerinde görev yapmaktır. Layıkıyla şehrimi, bankamı temsil ederek ve gurur duyarak yeni şubemde göreve başlayacağım. 22 yıl sonra Diyarbakır'a tayinim çıktı. Bölge olarak Diyarbakır Ticari Şube Türkiye'nin önemli bir bölgesidir. Türkiye'de yaklaşık olarak 55 tane ticari şubemiz var. Potansiyeli yüksek şubelerimizden biride Diyarbakır'da bulunuyor. Görev sürem içerisinde yakın desteğini gördüğüm Van'ımızın 81 yıllık markası Vansesi Gazetesi'ne teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye İş Bankası Diyarbakır Ticari Şube Müdürlüğüne atanan Van Şube Müdürü Vaner Ersezer'in yerine Verda Kadıoğlu atandı. İş Bankası Van Şubesinde ilk defa bir bayan şube müdürü görev yürütecek. Aslen Elazığlı olan Verda Kadıoğlu'nun haftaya görevine başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme