Hiltonda eğlenerek stres attılar

Garanti Bankası Van Şubesi çalışanları, DoubleTree by Hilton Hotel'de stres attı.

Rıdvan Can

 

Garanti Bankası Van Şube Müdürü Rüçhan Giritlioğlu, banka personelleri ve aileleriyle birlikte DoubleTree by Hilton Hotel'de gönüllerince eğlendi. Hilton Otel'de gerçekleşen eğlence programında salon dolup taştı.

 

İyi eğitimli, stres altında çalışabilen, genç, istekli, yaratıcı ve dinamik bir kadroyla çalışmaktan çok memnun olduğunu belirten Şube Müdürü Rüçhan Giritlioğlu, takım çalışmasıyla başarının geldiğini ve özellikle zaman baskısının banka personelinde yarattığı stresi, zaman zaman yapacakları bu tür etkinliklere aşacaklarını söyledi.

 

Garanti Bankası çalışanları, Samy Ertan'ın sahne aldığı Hilton Otel'de gecenin tadını doyasıya çıkardılar.  Şube Müdürü Giritlioğlu, "Personelimle Van halkına en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yer yer yorgunluğumuzu bu tür organizasyonlarla atıyoruz. Gecemize katılan tüm personelimize teşekkür ederim" dedi.

 

Eşsiz müzik eşliğinde stres atarak neşelenen Banka personeli ve Otel müşterileri bu güzel gecede bir araya gelmenin mutluluğuyla otelden ayrıldılar.

 

DoubleTree by Hilton Hotel genel müdürü İrem Tinli Angün, Otelimizi tercih eden Garanti Bankası Van Şubesi Müdürü Sayın Rüçhan Giritlioğlu ve banka personelinin yanı sıra otel müşterilerimize çok teşekkür ederiz Hilton otel olarak bu tür özel geceler ve organizasyonların bundan sonra daha sıklıkla yapılacağının altını çizerek, katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme