HÜDA-PAR EDREMİT ADAYINDAN ESNAF ZİYARETLERİ

Hür Dava Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan ve beraberindeki heyet Gıda Toptancılar Sitesini ziyaret etti.

Doğan, ziyarette görüştüğü esnafların dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek esnafa daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Kendisininde bir esnaf olduğunu belirten Doğan, bu nedenle esnafı çok iyi anlıyorum isteklerinizi inşallah özellikle değerlendireceğiz dedi.Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Doğan, amaçlarının halka hizmet olduğunu, ayrım gözetmeksizin her yere ve her kesime hizmet götüreceklerini belirtti. İslami bir programla yola çıktıklarını ifade eden Doğan, temel değerlerimizden hiçbir zaman taviz vermeden belediye yönetiminde çıkarcılığa, rüşvete ve torpile yer vermeyeceklerini. Yeşil, güzel, temiz, sosyal tesisleri bol olan spor alanları olan, akıcı bir trafiği olan bir ilçe oluşturmaya gayret edeceklerini belirtti.

Ziyaret ettikleri esnaflarda kendilerine başarılar dileğinde bulunarak Doğan’ın adaylığın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundular. Esnaflara parti programını sunan Doğan ve beraberindeki heyet daha sonra bölgeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme