• Haberler
  • Spor
  • İKİNİSAN ŞEN GENÇLER HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTI

İKİNİSAN ŞEN GENÇLER HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTI

TFF Kadınlar 3'ncü Lig takımlarından İkinisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, 76 Iğdır Spor kadın futbol takımını evinde 3-2 yenerek, haftayı 3 puanla kapattı.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3'ncü Lig 20'nci Grup'ta mücadele eden İkinisan Şengençler Spor Kulübü kadın futbol takım antrenörü Kaya Oruç, yönetiminde ligin 2'nci haftasında konuk ettiği 76 Iğdır Spor kulübü kadın futbol takımını 3-2 yenerek, haftayı üç puanla kapattı.

İpekyolu ilçe Stadında oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.  Zevkli ve çekişmeli geçen maçta, ikinisan Şengençlerspor, güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıya da rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ev sahibi İkinisan Şengençler güçlü rakibini 3-2 yenerek, üç puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz İkinisan Şengençler Spor kulübüne galibiyeti getiren golleri Hilal Kaya (2) Esma Kurnaz (1) kaydetti.

Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan, İkinisan Şengençler Kadın Futbol Kulübü teknik sorumlusu Kaya Oruç, “Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Az sayıdaki taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, Bizi kritik maçta yalnız bırakmayarak, 3 puanı almamızda önemli etken oldular. Öte yandan zorlu 90 dakikada güçlü rakibi karşısında güzel bir futbol ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Bu arada oynanan diğer maçta ise Vangücü Spor Kulübü, İpekyolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü 3-0 mağlup ederken, bir diğer temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı haftayı bay geçti.

Bakmadan Geçme