İlhan: Vanlılardan güçlü bir destek bekliyoruz

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi tarafından kurulan şehir ittifakı Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özay İlhan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vanlılara seslenen İlhan, seçimlerde güçlü destek istedi. 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren şehir ittifakı Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özay İlhan vatandaşları ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Seçilmesi halinde Van’ın sorunlarını çözmek için çalışacağını belirten İlhan, Vanlılardan destek istedi.

“Vanlılardan güçlü bir destek bekliyoruz”

Van’ın birçok sorunu bulunduğunu belirten İlhan, “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Van uzun yıllardır her alanda olduğu gibi belediye hizmetlerinde de geri bırakılmıştır. Vatandaşlarımız belediye hizmetlerine erişemiyor. Allah’ın izniyle seçimleri kazanmamız halinde Van’ın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Güçlü kadrolarımızla Van’ı şeffaf bir şekilde yöneteceğiz. Kimse arasında ayrım yapmadan projelerimizi hayata geçireceğiz. Seçimlerde Vanlılardan güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme