İlhan'dan Kaymakam Çiçekli'ye destek

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan Edremit'te yapılacak olan sahil kordonunun davalık olmasına tepki göstererek Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'ye destek verdi.

Hacı Yılmaz

Sadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan Edremit'e kültürel, turistik  kimlik ve güzellikler kazandırarak hizmetler yapmak üzere gece gündüz çalışan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin başlattığı sahil kordon boyu projesi ve diğer çabalarının işgalciler ve bazı art niyetli kesimler tarafından engellenmesine yönelik girişimlere sert tepki gösterdi.

 

"Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimizin yanındayız"

İlhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Vanlılar memleketlerine samimi olarak hizmet edenlerin yanında, engelleyenlerin de karşısındadır. Biz Saadet Partisi olarak kaymakam ve belediye başkan vekilimizi  hizmet üretme çabalarında  bütün gücümüzle destekliyoruz. Kendisini ziyaret ederek proje ve diğer çalışmalarından dolayı kutlayacağız. Kimse devletin,  kanunların üstünde değil. İşgalcilerin engelleme, karalama  girişimleri beyhudedir. Hem devletin kamunun yerini işgal edeceksiniz hem de dava açacaksın. Böyle bir anlayış olamaz. Şunu herkesin bilmesini istiyoruz  hizmet edenler, dürüstçe çalışanlar yalnız değildir" 

Bakmadan Geçme