• Haberler
  • İLVAN AİLESİNİN BAYRAMINA ACI KARIŞTI

İLVAN AİLESİNİN BAYRAMINA ACI KARIŞTI

Van'ın yerli ailelerinden Van aşığı Hamdi İlvan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Vansesi Haber Merkezi

Van'ın köklü ailelerinden   merhum Hamdi İlvan'ın torunu Kapalı Sebze Hali esnaflarından merhum Suat İlvan'ın oğlu,  Kemal, Uygur, Atilla, Oğuz, Ekrem İlvan'ın yiğeni Ali İlvan'ın ağabeyi, Fatma İlvan'ın eşi, Emre ve Elif  İlvan'ın babaları, kasap merhum Ziya Türközü'nün torunu, İbrahim ve Hüsnü Türközü'nin yiğen,  İlvan  Van Yemekleri Evi sahibi   gülen yüzlü, mahir elli dost vcanlısı Hamdi İlvan kendi aracıyla İzmir'den Van'a dönüş yolunda Bitlis   deresi çıkışında  sabah doğru yaşanan  elim trafik kazasında hayatını kaybetti. Araçta bulunan eşi Fatma İlvan Tatvan, durumu ağır olan oğlu Emre İlvan da   NBitlis Devlet Hastanesi yoğun bakımına  kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

Vanın sevilen renkli  simalarından Hamdi İlvan'ın Bayram ve Babalar Günü günü genç yaşta hayatını kaybetmesi Van'da büyük üzüntü yarattı.  İlvan'ın  acı haberini alan yakınları  Tatvan'a akın ederken  il dışında bulunan yakın akraba ve dostları Van'a gelmeye başladı. Hamdi  İlvan'ın cenazesi  Adli Tıp'ta yapılacak  otopsi sonrası ne zaman kaldırılacağı  ailesi  tarafından açıklanacak.

Değerli hemheşhrimiz, gazetemizn sadık okuru,​  Van'ın güzel evladı Hamdi İlvan'a Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Bakmadan Geçme