• Haberler
  • Güncel
  • İncesu Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

İncesu Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İncesu Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Erciş Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın daha güzel güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için yol bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İncesu Mahallesi'nde başlattığımız parke taşı döşeme çalışmalarıyla yolların kalitesini artırmayı hedefliyoruz" dediler.

Yetkililer çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, mahallenin görünümünün de daha estetik bir hal alacağını vurguladı. Vatandaşların kış aylarında yağışlı havalarda yaşadığı zorlukların da ortadan kalkacağını belirten yetkililer, "İncesu Mahallesi'nin yol sorununu çözüme kavuşturacağız. İlçedeki vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandılar.

Parke taşı döşeme çalışmalarının, mahallenin daha yaşanabilir ve konforlu bir hale gelmesine katkı sağlayacağı belirtildi. Ekiplerin çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak, bölge sakinlerinin memnuniyetini artırmayı hedefledikleri öğrenildi.

Erciş Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde benzer yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için gerçekleştirilen çalışmalar, belediyenin öncelikli gündem maddelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Yetkililer, "Biz Erciş Belediyesi olarak, ilçemizin her noktasında yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İncesu Mahallesi'ndeki parke taşı döşeme çalışmaları da bu kapsamda yürüttüğümüz projelerden biri. Vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak öncelikli hedefimiz" dediler.

Erciş Belediyesi'nin İncesu Mahallesi'ndeki parke taşı döşeme çalışmaları, ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir görünüme kavuşması adına önem taşıyor. Projenin tamamlanmasının ardından, mahalle sakinlerinin yol sorunlarının da çözüme kavuşması bekleniyor. 

Bakmadan Geçme