İndirim çadırına yoğun ilgi

Outlet ürünlerinin satışa sunulduğu Van İndirim çadırına müşterilerin göstermiş olduğu ilgi, aşırı kalabalığa neden olup, çadıra sığmayarak dışarı taştı. 

Bay-bayan, çocuk ayakkabı, tişört ve kot pantolonlardan almak isteyen vatandaşlar ilk günden itibaren adeta izdiham oluşturdu. Fiyatları 100 ila 500 TL arasında değişen outlet ürünlere yoğun ilgi gösteren Vanlılar, açılış anından itibaren çadırda yoğun bir kalabalık oluşturdu.

Kaliteli ve marka spor ayakkabılar 500 TL’den satışa sunulurken, kot pantolonlar tezgahlarda 250 TL’den alıcı buldu. Her kesimden insanın çadıra akın ettiği gözlemlenirken, uygun fiyatlı yüzlerce kaliteli ürünün satışa sunulduğu indirim çadırı, alışverişe farklı bir soluk ve hareket getirdi. Van AVM önündeki alana kurularak vatandaşların hizmetine sunulan Van indirim çadırı sabah saat 09.00 ile 23.00 saatleri arası açık olan indirim çadırının Mağaza yetkilileri, indirim çadırının 1 ay açık kalacağını belirterek “Vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmamalı. Giyim alışverişinizi uygun fiyatlarla yapmak için indirim çadırımızı ziyaret etmelisiniz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme