• Haberler
  • Ekonomi
  • İndirim çılgınlığı başladı! Kapış kapış gidiyor...

İndirim çılgınlığı başladı! Kapış kapış gidiyor...

Son günlerde başlayan zam furyasının ardından vatandaşlar kara kara düşünürken gıda fiyatlarının da hızla yükselmesi vatandaşın cebini bir hayli zorluyor. Market fiyatlarının cep yaktığı dönemde ünlü zincir marketten sevindiren bir haber geldi.

Yemeklerin olmazsa olmazı ayçiçek yağındaki indirimler yakından takip ediliyor. Mutfak ihtiyaçları arasında en önemli gıda ürünü olan Ayçiçek yağı indirimleri vatandaşların yakın takibinde. Ayçiçek yağı indirimini takip eden vatandaşlar, yağ alışverişini en uyguna yapabilmek istiyor. Ayçiçek yağında dev indirim başladı, tam yüzde 30’luk indirime gidildi. Sıvıyağ fiyatlarında inanılması zor indirim haberi geldi. İşte 1 L ve 5 L Ayçiçek yağı fiyatları ve sıvıyağdaki dev indirimin tüm detayları…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI 3-4 KAT ARTTI

Son dönemde en çok artış yaşayan gıda ürünlerinden biri de Ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı fiyatları oldukça yükselerek 3-4 katı artış yaşadı. Ayçiçek yağındaki bu hızlı artış öncelikle gümrük vergisinin kaldırılması ve beraberinde alınan diğer önlemlerle beraber durdurulmaya çalışıldı. Ancak Ayçiçek yağındaki zamlı süreç devam ederken son olarak KDV oranlarındaki güncellemeyle beraber fiyatlarda bir kez daha artış yaşandı.

MİGROS’TAN DEV İNDİRİM

Son dönemde market alışverişlerinde zorlanan ve cep yakan fiyatlar karşısında ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar Migros’tan gelen indirim haberiyle derin bir nefes aldı. Ünlü zincir marketlerden biri olan Migros, dev indirim haberini verdi. Gelen indirim haberiyle beraber vatandaşların da yüzü güldü.

AYÇİÇEK YAĞINDA RAFLARI BOŞALTAN İNDİRİM

Yapılan son indirimle beraber Abalı Ayçiçek yağı ürünlerine ücret düştü. Bu indirim kapsamında 1 L Ayçiçek yağının fiyatı indirimden hemen önce 33,90 TL iken indirimle beraber 29,90 TL’ye kadar düştü. Migros’un Ayçiçek yağı kampanyasında müşterileri bekleyen tek bir şart var. Dev zincir marketin başlattığı indirimli fiyat sadece 2’li Ayçiçek yağı alımlarında geçerli.

MARKET İNDİRİMLERİ YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Güncel sıvıyağ fiyatları vatandaşların en çok takip ettiği konular arasında. Zincir marketlerde ortalama olarak 1 L Ayçiçek yağının fiyatı 35 TL ila 48,50 TL arasında değişmektedir. Ayçiçek yağının litre fiyatı markadan markaya değişiklik göstermektedir. Mutfaklarda en çok kullanılan temel gıda ürünlerinden biri olan Ayçiçek yağı fiyatlarının arttığı son dönemlerde vatandaşlar da bütçesine uygun alışverişler için marketlerin indirimlerini yakından takip ediyor. Marketlerin indirim haberleri ve indirim katalogları mutfak alışverişlerini en uyguna yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Bakmadan Geçme