• Haberler
  • Güncel
  • İpekyolu Belediyesi'nden kaldırımlarda bakım onarım çalışması

İpekyolu Belediyesi'nden kaldırımlarda bakım onarım çalışması

İpekyolu Belediyesi, Yüzbaşıoğlu sokakta kırılan, yıpranan kaldırım taşlarını yenileriyle değiştirerek bakım onarım çalışması yapıyor.

Çalışma kapsamında, İpekyolu ilçesinin Kazım Karabekir Caddesi’ne önemli bağlantı sokaklarından olan Yüzbaşıoğlu Sokak'ta, zaman içinde aşınan ve bozulan kaldırım taşları yenileriyle değiştiriliyor. Sokağın görünümünün iyileştirilmesi ve kaldırımların yayaların daha güvenli şekilde kullanabilmesi hedefleniyor.
İpekyolu Belediyesi yetkilileri, sokaktaki bakım onarım çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yüzbaşıoğlu Sokakta kaldırım taşlarımız zaman içinde yıprandı, bozuldu. Buradaki vatandaşlarımızın ve sokağı kullanan yayaların güvenliği için bu çalışmayı başlattık" dediler.

İpekyolu Belediyesi'nden kaldırımlarda bakım onarım çalışması

Yüzbaşıoğlu Sokağı İpekyolu ilçesinin işyerleri bakımından yoğun kullanılan ve Van’ın işlek caddelerinden olan Kazım Karabekir caddesiyle bağlantılı olduğunu vurgulayan yetkililer, "Burada hem ticari faaliyetler yürütülüyor hem de yoğun bir yaya trafiği var. Dolayısıyla, kaldırım yenileme çalışmaları burada büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli şekilde sokağı kullanabilmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

İpekyolu Belediyesi, ilçenin diğer bölgelerinde de benzer bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Belediye, vatandaşların şehrin her noktasında daha temiz, daha bakımlı ve daha güvenli bir kent hayatı sürdürmeleri için çaba gösteriyor. 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme