İpekyolu Belediyesi'nden sıcak asfalt çalışması

İpekyolu Belediyesi, kentin imajını değiştiren sıcak asfalt çalışmalarını devam ettiriyor. Çağdaş ve modern yaşamın belki de en önemli parçalarından biri olan yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları, vatandaşı da memnun ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediyesi tarafından ilçenin birçok mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların en dikkat çekici noktası, bugüne kadar rutin olarak yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, yüksek kalitede, dayanıklı ve kullanışlı yeni yolların hizmete sunulması olarak gösteriliyor.

 Çalışmalar kapsamında, Selimbey, Yalı, Cevdetpaşa , Buzhane, Bostaniçi, Vali Mithatbey, Seyit Fehim Arvası, Karışıyaka Mahallelerinde yeni yollar açılmış ve sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı açıklandı.

 Yapılan açıklamada, "12-20 metre arası cadde ve sokaklarımızda farklı konseptte kaldırım çalışmaları, bazı sokak ve caddelerimizde de peyzaj çalışmaları yapılmaktadır. İpekyolu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına benzeri faaliyetlerimiz devam edecektir" denildi.

Bakmadan Geçme