İpekyolu Belediyesi'nden temizlik çalışması

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe temizliği için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda hayatlarını sürdürmeleri sağlıklı çevrede yaşamaları için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki ekipleri yoğun şekilde ilçenin her alanında sahaya sürerek ilçenin dört bir yanında çöp toplama, cadde ve sokakları yıkama, süpürme çöp konteynerlerinin yıkanıp dezenfekte edilmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "İlçemizin temizliği ve bakımı bizim öncelikli konularımızın başında gelmektedir. Halkımızın temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun çaba sarf ediyor" dediler.

İpekyolu Belediyesi'nden temizlik çalışması

Yetkililer açıklamasının devamında, "Çöp toplama ekiplerimiz, ilçemizdeki tüm cadde ve sokakları tarayarak çöpleri düzenli olarak topluyor. Ayrıca, vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale edilerek sorunlar gideriliyor. Cadde ve sokak yıkama ekiplerimiz tüm ana arterleri ve ara sokakları düzenli olarak yıkıyor. Temizlik ekiplerimiz ilçemizdeki tüm cadde ve sokakları her gün düzenli süpürerek kirden, kötü kokulardan arındırarak temizliğini sağlamaktadırlar. Bu sayede ilçemizi daha temiz ve düzenli bir hale getirmeyi hedefliyoruz" ifadelerine yer verdiler. 

Yetkililer, temizlik çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların bu konudaki duyarlılığının çok önemli olduğunun altını çizerek, “Halkımızın da çevre temizliği konusunda duyarlı olması, çevreyi kirletmemeleri, çöplerini, atıklarını düzenli şekilde çöp kutularına atmalarını istiyoruz. Ancak böylece ilçemizi daha sağlıklı ve yaşanabilir bir yer haline getirebiliriz" diye konuştular.

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bundan sonraki süreçte de ilçenin temizliği için aralıksız çalışmalarına devam edecek. 

Bakmadan Geçme