İpekyolu Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması

İpekyolu Belediyesi park ve orta refüjlere çiçek ekti.

İpekyolu Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yalçın Arpa

Bu yıl yaptığı yeşillendirme çalışmalarıyla takdir toplayan İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park ve orta refüjlere yeşillendirme çalışması yaptı.

İpekyolu Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması

Belediyeden yapılan açıklamada, İlçemizde yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Parklarımız, bahçelerimiz, caddelerimiz ve refüjlerimiz her geçen gün daha renkli ve güzel hale geliyor. Doğayla iç içe olmanın huzurunu yaşayacağınız mekanlar için, doğayı sev yeşili koru” ifadelerine yer verildi.

İpekyolu Belediyesi'nden yeşillendirme çalışması

Yorumlar 2
YEMYEŞİL BİR VAN İÇİN 06 Ağustos 2023 13:35

Şehirdeki 100 parkta sulama, sulama, sulama...Yeşillendirme, yeşillendirme, yeşillendirme...Temizlik, temizlik, temizlik...Bakım, bakım, bakım...İlgi, ilgi, ilgi...Denetim, denetim, denetim...

TebriklerIR 06 Ağustos 2023 13:30

İsimlerini saymayacağız ama çarşıda ve mücavir semt ve mahallelerde, vatandaşların yoğun olarak uğradığı küçük büyük, yakın uzak bütün parklarda, üç merkez ilçedeki bütün parklarda 07 AĞUSTOS - 11 AĞUSTOS tarihleri arasında ilgili müdür ve amirler, peyzaj mühendisleri ve anlayan ilgililer tarafından BİZZAT ciddi bir kontrol yapılmasını ÖZELLİKLE İSTİRHAM EDİYORUZ.

Bakmadan Geçme