İpekyolu Belediyesi'nden yol çalışması

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe ulaşım ağını güçlendirmek ve yeni yollar açmak için yoğun bir çalışma programı yürütüyor. Ekipler, son dönemde gerçekleştirdikleri yeni yol açma, asfalt yama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile ilçe sınırları dahilinde bulunan yol ağını genişletmeye ve iyileştirmeye devam ediyor.

Bahçıvan Mahallesi, Hacıbekir ve Karpuzalan Mahallelerinde yeni yol açma, asfalt yama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapan İpekyolu Belediyesi, ilçenin sorunlarını çözmek için hummalı çalışma yürütüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "Vatandaşlarımızın daha konforlu, güvenli bir şekilde yol güvenliği, can güvenliği endişesi taşımadan seyahat edebilmeleri için yoğun bir çalışma programı yürütüyoruz. Kısa süre içerisinde birkaç aylık dönemde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile ilçe genelinde yolların kalitesini artırarak ulaşım ağını genişlettik" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, ilçenin çeşitli noktalarında yeni yol açma çalışmaları yapılıyor. Özellikle kent merkezinde ve mahallelerde yapılan çalışmalarla vatandaşların daha rahat ulaşım sağlaması amaçlanırken, mevcut yollarda lüzumlu yerlere asfalt yama yapılarak ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Bu sayede yolların daha düzgün ve dayanıklı hale getirilmesi hedefleniyor.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan İpekyolu Belediyesi yetkilileri, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Yeni yol açma, asfalt yama ve kilit taş döşeme çalışmalarımız ile ilçe genelinde ulaşım ağını güçlendiriyoruz. Bu sayede hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın daha konforlu ve güvenli ulaşım imkanına sahip olmaları sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, İpekyolu ilçesi ulaşım altyapı iyileştirme çalışmalarına devam edilerek vatandaşların can güvenliği endişesi duymadan rahat şekilde seyahat edebilecekleri belirtildi. Belediye, yol ağını güçlendirmeye yönelik çalışmalara önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.  

Yorumlar 1
YOL, TEMİZLİK, YEŞİL ALAN 26 Haziran 2024 12:09

Kaldırımlarda yayaların, bebek arabalı hanımların, kısacası insanların geliş gidişlerini zorlaştıracak şekilde araç parketmek " cahillik, sorumsuzluk, saygısızlık, kanunsuzluk ve ahlaksızlık" değil midir? Benzer şekilde iş yerinin dışına, yani kaldırıma ve yol kenarlarına da ürün, eşya,masa sandalye bırakmak,sattığı mal veya ürünleri koymak "saygısız, kanunsuz, ahlaka aykırı , kanunlara aykırı, şehir kurallarına aykırı, gayri insani" bir davranış değil midir? Benzer şekilde izmaritini, çöpünü, atığını ve artığını cadde ve sokaklara atmak, kaldırımlara atmak, refüjlere atmak, ağaç çanaklarına atmak, çevreye ve parklara atmak " cehalet, ilkellik, görgüsüzlük, kuralsızlık, şehre ve çevreye ihanet, gayri medenilik ve ahlak dışılık" değil mi? MAALESEF VAN'DA BUNLARI YAPANLARA DA BİLİNÇLİ, DUYARLI, SAYGILI VE KURALLI DAVRANAN BİRÇOĞUMUZ DENK GELİYORUZ. LÜTFEN HERKES AMA HERKES DUYARLI OLSUN. KALABALIK VE HAREKETLİ BİR ŞEHİRDEYİZ. ŞEHRİMİZE,ÇEVREMİZE VE DOĞAMIZA SAHİP ÇIKALIM.

Bakmadan Geçme