• Haberler
  • Güncel
  • İpekyolu Belediyesi refüjleri çiçeklerle renklendiriyor

İpekyolu Belediyesi refüjleri çiçeklerle renklendiriyor

Bu yıl park ve bahçelerde yaptıkları başarılı çalışmalarla adından söz ettiren İpekyolu Belediyesi, Semaver Kavşağında yer alan orta refüje çiçek ekimi yapıyor.

İpekyolu Belediyesi refüjleri çiçeklerle renklendiriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar mevsiminin gelmesiyle başlattığı çiçek ekim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu yıl şehir merkezinde bulunan kaldırım kenarları, orta refüjler ve parklarda gösterdiği başarılı çalışmalarla takdir toplayan İpekyolu Belediyesi ekipleri, Semaver Kavşağında yer alan orta refüjde bakım onarım çalışması yaptıktan sonra çiçek ekimi yaptı.

İpekyolu Belediyesi refüjleri çiçeklerle renklendiriyor

“BELEDİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, “İpekyolu Belediyesi bu yıl Van’ın her noktasını yeşillendirerek örnek belediyeciliğe imza atıyor. Şehir merkezinde kaldırım kenarlarına ve orta refüjlere ekilen çiçekler çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Belediyenin bu tür çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Yaz mevsiminin en sıcak günlerinin yaşandığı bugünlerde sıcaktan evlerde duramıyor oturamıyoruz. Fırsat buldukça çoluk, çocuk dışarı çıkma ihtiyacı duyuyoruz. Dışarı çıkınca da gidebileceğimiz yerlerin başında parklar gelmektedir. İpekyolu Belediyesine ait parkların temizliği, tertipi, düzeni, bakımı mevsimine göre ekilen rengarenk çiçekleri bizi mutlu ediyor. Park, bahçe, refüjler çiçeklerle donanmış, bu güzelliği, bu görselliği bizlere yaşatan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz “dediler.

Belediye ekipleri ise yaptığı açıklamada çalışmalarının devam edeceğini söylediler. HABER: TAHİR TEKİN

İpekyolu Belediyesi refüjleri çiçeklerle renklendiriyor

Yorumlar 3
ZAMAN DAR VE YAPACAK ÇOK İŞ VAR 19 Ağustos 2023 16:23

Araç, malzeme, ekip ve ekipman takviyesiyle, 7/24'lük hummalı çalışmalarla Vanımızdaki bütün proje ve çalışmalar hızlandırılsa iyi olur. Gerek sahil yolu ve 1100 dönümlük rekreasyon alanı, gerek İpekyolu Sahil Bandı , gerek Hüsrevpaşa Parkı, gerek Tuşba 1 ve 2. Millet bahçeleri, gerek İpekyolu Millet Bahçesi, gerek Ahmedi Hani Parkı genişletme ve yenilemesi, gerek Edremit Millet Bahçesi , gerek Toprakkale Seyir Terası ve Mesire Alanı , gerek Kent Meydanı , gerek Van Çevre Yolu , gerek Tuşba ve İpekyolu Bedesten Çarşıları, gerek üç adet Kapalı Semt Pazarı Çarşısı, gerek göldeki dip çamuru temizleme çalışmaları ve gerekse de şehrin üç ilçesinde yapımı devam eden ve yapılacak bütün proje ve çalışmalarda hızlanmak gerekiyor. Ağustos yarılandı, iki ay sonra yağmur dönemine, dört ay sonra kış mevsimine gireceğiz. İldeki tüm çalışmalar sık sık denetlenerek ilgililerine ve ekiplerine hızlı davranmaları , yoğun çalışmaları, hızlı yol almaları için talimatlar verilmesinde yarar var.      

Tebrikler İpekyolu 19 Ağustos 2023 00:23

İpekyolu diğer ikisinden katbekat daha ilgili. Teşekkür ediyorz saygılar sunuyoruz. Üç ilçemizde bütün refüj ve kavşaklar yemyeşil ve bakımlı olmalı. Parklar yemyeşil olmalı. Bütün ağaçlar sulanmalı. Her yer süpürülmeli, temizlenmeli. Şehrimiz çiçek gibi olmalı. Allah aşkınıza fena mı olur

TUŞBA 19 Ağustos 2023 00:19

SANAYİ SİTESİ ARKASINDAKİ REFÜJLÜ VE ÇİFT ŞERİTLİ OLAN KALECİK TOKİ YOLUNA ( açık oto pazarı yolu) NİÇİN BELEDİYE BAKMIYOR? İKİ YANDAKİ KANAL TAŞ, TOPRAK VE ÇÖPLERLE DOLU. KALDIRIMLAR VE ÇEVRESİ, REFÜJLER VE YOL KENARLARI KAMYONLAR DOLUSU TOZ, TOPRAK, ÇÖP VE ATIKLARLA DOLUDUR. HİÇ Mİ GÖREN, RAHATSIZ OLAN YOK? O REFÜJE YILLARDIR AĞAÇLAR DİKMEK, ÇİM EKMEK, SULAMAK BU KADAR MI ZORDU? BU ŞEHİRDE TEMİZLİK,,İLGİ, GÜZELLEŞTİRME, BAKIM, YENİLEME GİBİ İHTİYAÇLAR NİYE GÖRÜLMÜYOR. KALECİK TOKİ HALKI YILLARDIR BU DURUMU YADIRGIYOR. BU ŞEHİRDE KURUM VARSA AĞUSTOS BİTMEDEN BU KALECİK TOKİ YOLUNU SEMAVER KAVŞAĞI GİBİ YAPAR.

Bakmadan Geçme