İPEKYOLU BELEDİYESİ SAHAYA İNDİ

İpekyolu Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı.

Rıdvan Can

İpekyolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ercan Karahan öncülüğünde bu yıl ilki düzenlenen birimler arası futbol turnuvası 2 grup halinde 10 takımın katılımıyla start aldı. Turnuvanın açılış maçında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Plan Proje Müdürlüğü'nü 7-4 mağlup ederken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü Destek Hizmetler Müdürlüğünü 12-2 yenmeyi başardı.

Katılımın büyük olduğu futbol turnuvasında karşılaşmalar dostluk ve centilmenlik havasında geçti. Gruplarda ilk ikiye giren takımların bir üst grupta çeyrek final, yarı final ve final maçları oynayacak. 

Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa verilecek. Ayrıca en centilmen takım, en iyi kaleci ile gol kralı ödülü verilecek.
Birimler arası futbol turnuvası açılış maçında açıklama yapan İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan, “Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk'e verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İpekyolu Belediyesi olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasında temel amacımız dostluğu pekiştirmektir. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvasını geleneksel hale getirerek her yıl yapmayı hedefliyoruz. Turnuvaya katılan kurum amirleri ve tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Turnuvanın centilmence, kardeşçe, birliğimizi beraberliğimizi bozmadan kaynaşma ortamı içerisinde geçmesini dilerim. Bu turnuva dostluğu pekiştirileceği gibi aynı zamanda sosyal aktiviteyi artıracağı inancındayız" dedi.

 

Bakmadan Geçme