İpekyolu Belediyesi'nden asfalt çalışması

İpekyolu Belediyesi, Ali Paşa Mahallesi'nde cadde ve sokakları asfaltla buluşturdu.

Çalışmaların yürütüldüğü Oğuzlar Sokak’ta incelemelerde bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, ilçe genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için sık sık yerinde incelemeler gerçekleştiriyor.

Daha önce Genç Ali Sokak’ta asfalt serim çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Oğuzlar Sokak’ta yürütülen çalışmaları tamamlayarak Ali Paşa Mahallesi’nde imarlı yollarda asfaltlı yol ağını genişletiyor. Yapılan bu çalışmalarla birlikte bölgede trafik için gözle görülür bir rahatlama sağlanmış olacak.
600 metre uzunluğundaki Oğuzlar Sokak’ta sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra alt yapı çalışmaları da yürütülerek; kaldırım, bordür ve aydınlatma çalışmalarıyla güvenli ve konforlu yollar yapılıyor.

İncelemeler sırasında bir değerlendirmede bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın, “2022 yılı asfalt sezonunda 22 mahallede asfalt programı yürüterek hemşehrilerimizin kullanımına açıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden sezon boyunca ilçe sınırlarında hedeflenen 100 bin metrekare sıcak asfaltı yollarımızla buluşturacak. Yenilenen Genç Ali ve Oğuzlar sokak yolları ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.iha

 

Yorumlar 1
TEBRİKLER İPEKYOLU, TEŞEKKÜRLER... 02 Eylül 2022 18:25

EDREMİT VE TUŞBA'DA DA, İPEKYOLU'NDA DA 30-40 MERKEZ MAHALKESINDE VE SEMTİNDE BENZER ŞEKİLDE ASFALT SERİLMESİ GEREKEN, PARKE TAŞI DÖŞENMESİ GEREKEN, YENİLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ GEREKEN, BAKIM YAPILMASI GEREKEN BELKİ DE 100 KİLOMETRE CADDE, SOKAK VE YOL VAR. BELEDİYELERİMİZDEN MÜTHİŞ BİR GAYRET İSTİRHAM EDİYORUZ. YOL AÇISINDAN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR.

Bakmadan Geçme