İpekyolu Belediyespor U-13 Gençler liginde şampiyon oldu

U-13 Gençler Ligi final müsabakasında Van Büyükşehir Belediyespor ile İpekyolu Belediyespor takımlarının karşı karşıya geldiği karşılaşmada İpekyolu Belediyespor penaltı atışları sonucunda Van Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

Rıdvan Can

 

Sanayispor Sahası’nda Van Büyükşehir Belediyespor U13 Takımı ile İpekyolu Belediyespor U13 takımı arasında oynanan ve kiran kırana geçen maçın doksan dakikası berabere sonuçlandı. Uzatma verilmeyen maçta şampiyonu penaltı atışları belirledi. İpekyolu Belediyespor–U-13 takımı Van Büyükşehir Belediyespor U-13 takımını penaltılarda 4-1 mağlup ederek lig şampiyonu oldu.

 

 

U-13 Gençler liginde şampiyon olan İpekyolu Belediye takımı oyuncularına kupa ve madalyalarını Van ASKF İl Tertip Komite Başkanı Nurettin Tuğrul verdi. Şampiyon olan İpekyolu Belediye U-13 takımı oyuncularını tebrik eden İl Tertip Komite Başkanı Nurettin Tuğrul,  “Tebrik ediyoruz sizleri,  Türkiye finallerinde Van'ı en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz” dedi.

 

Final müsabakasına Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Van ASKF Başkanı ayrıca Van Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Ramazan Kıvanç,  ASKF Genel Sekreter ve Başkan Vekili Çetin Atacan, iki kulüp yöneticileri ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

Oynanan final maçı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Bakmadan Geçme