İpekyolu çocuk akademisi güzelleşiyor

İpekyolu Çocuk Akademisi'nin bahçesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. 12 atölyenin bulunduğu ve çeşitli yaş gruplarına hitap eden akademide, toplamda 3.500 m² alanda yapılan bu yenileme çalışması, çocukların hem bireysel hem de sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacak.

Yapılan peyzaj düzenlemesi kapsamında, doğal yeşil alanlar ve çeşitli eğitici açık hava aktiviteleri için özel alanlar oluşturuldu. Çocukların doğayla iç içe olabilecekleri ve yaratıcı yeteneklerini geliştirebilecekleri bu yeni ortam, akademinin eğitim kalitesini artıracak.

Bu düzenleme ile birlikte, çocuklarımızın hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirebilecekleri, güvenli ve keyifli bir ortam sağlanmış oldu. Bahçedeki bu iyileştirme çalışmaları, çocukların eğitim süreçlerine olumlu bir katkı sunarak, onların akademik ve sosyal başarılarını desteklemeyi hedefliyor. 

İpekyolu Belediyesi, çocuklara en iyi öğrenme ve gelişim imkanlarını sunmaya devam edecek.

Yorumlar 2
Ayşe Üstün 19 Eylül 2024 10:49

Neye yarar, kursların hepsi kapalı. Eğitmen bulunup kursların açılmasını istiyoruz

ZABITA VE BELEDİYELER NERDESİNİZ? 17 Eylül 2024 14:24

Sanat Parkı arkasındaki sokaklarda, Cumhuriyet Caddesinin iki tarafına düşen bütün ara sokaklarda ve çarşıdaki tüm ara sokaklarda KALDIRIMLARA MONTELİ çöp kutuları neden yok? Şehir neden çöplüğe dönüyor? Esnaflar ağaç çanaklarını, kaldırım diplerini, yol kenarlarını, sokaklardaki saksıları neden çöplük olarak kullanıyor? Parklarda neden semavercilerin ve çay evlerinin tabureleri ve masaları var? Kaldırımlar ve sokaklar neden manavlara,çayevlerine, lokantalara,dürümcülere, esnaflara bırakıldı? ÇARŞILARIN HALİNDEN HABERİNİZ VAR MI? VAN'DAKİ BELEDİYELER BU DURUMLARDAN SORUMLU DEĞİLSE ESKİŞEHİR, ANTEP, BURSA, SAMSUN, EDİRNE, MALATYA BELEDİYELERİNDEN Mİ İLGİLENMELERİNİ İSTEYELİM? Bunu izah edecek mantıklı bir makam yok mubu şehirde?

Bakmadan Geçme